Heebra
Makram Baaklini
bedankt
Charles Kenter
Goede service en juiste producten
Hoe beoordeel je Heebra?
Stan Linssen
Geweldig service, ik had de bel niet gehoord maar de vrachtwagen chauffeur had de bestelling keurig netjes achter het hekwerk geplaatst. Super bedankt.
Christophe Parizel
Reçu rapidement. Produit conforme. Je recommande
Danny Zweed
Goed contact goed geholpen kan der niks anders over zeggen !!❤️❤️
J.T. Van Der Kuijlen
Goed product
None
een beetje onduidelijkheid met het bestelproces en levering maar verder exact gekregen wat er besteld werd, binnen de twee dagen. Zeer tevreden.
Toine
Goed product, snelle en probleemloze levering, wel duur
Andre Speelman
Wat een waardeloze service… bestelling was incompleet, kan gebeuren. We worden verwezen naar de transporteur… alsof wij daar bestelt hebben. Wij bestellen bij Heebra en niet bij de transporteur. We werden hortend en stotend geholpen maar het ging niet van harte. Uiteindelijk zelf maar contact gehad met die transporteur (die eerste ook niet te bereiken was). De transporteur heeft het uiteindelijk netjes opgelost. Erg vreemde gang van zaken dat je niet geholpen wordt door het bedrijf waar je besteld. Een maar nooit meer!
Antwoord van HeebraHallo,
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling incompleet is geleverd en dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.
Onze excuses dat u bent doorverwezen naar de transporteur en dat u het gevoel heeft gekregen dat u hierin zelf achteraan moest. Dat had beter door ons opgepakt moeten worden. Fijn om te horen dat het uiteindelijk wel netjes is opgelost door de transporteur, maar we begrijpen dat de weg ernaartoe niet prettig was.
We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Team Heebra
Ronnie
Vriendelijke communicatie, goeie prijzen en de bezorger was ook heel vriendelijk.
Johan Tielemans
Geweldige service Vriendelijk personeel en meteen behulpzaam, oplossingsgericht gericht mee denken . Leuk bedrijf
J.J. van der ZWAAG
Snelle levering en aantrwkkelijke prijzen
Stefan
Top, en snel geleverd
Wilcox
Vertraagd, pakketbezorger kreeg het zelf niet eens uit de bus.
Jan Vandenberghe
Prijs kwaliteit zeer top! - Jan Vandenberghe- aannemer in bijgebouwen ,tuinhuizen en carports
Stefaan Meel
Alles ontvangen en ziet er goed uit. Nu nog installeren, hopelijk lukt dit ook goed.
Roy sijstermans
goede kwaliteit, snelle levertijd! tevreden.
Ruud
Snel bezorgd en ziet er goed uit. Prima in orde.
Kw Van wijngaarden
Goed product
A.Fokker
Goed product, fijne communicatie en snelle levering