Heebra
Bij Heebra bieden we hoogwaardige beslagproducten, van tuin- en bouwbeslag tot deur- en raambeslag. Of je nu een vakman bent of een doe-het-zelver, onze producten zorgen voor succes met uitmuntendheid en duurzaamheid. Met een breed assortiment vind je hier het perfecte beslag voor jouw project.
8,4
Filter 359 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 199 met beschrijving

• Stevan Karan
    Geverifieerde klant van Heebra

Ik ben heel tevreden met de service

• Pieter
    Geverifieerde klant van Heebra

Twee weken geleden besteld, maar nog altijd niets ontvangen. Dit terwijl op de site 1-5 werkdagen als levertijd vermeld. Rekent wel 50 euro verzendkosten, maar levert vervolgens niet (op tijd).
    Nagekomen bericht, is inderdaad 2 februari geleverd.

Antwoord van Heebra

Bedankt voor je bericht en excuses voor het ongemak. We begrijpen heel goed dat het erg vervelend is dat je je bestelling na twee weken nog steeds niet hebt ontvangen, zeker omdat op onze website een levertijd van 1–5 werkdagen staat vermeld.

Helaas heeft de vervoerder vertraging opgelopen, waardoor de levering langer duurt dan verwacht. We vinden dit uiteraard niet acceptabel en doen er op dit moment alles aan om je bestelling zo snel mogelijk geleverd te krijgen .gelukkig is het als nog op 2-2-26 geleverd.

• Hoe beoordeel je Heebra?

• Sacha de Goede

snel geleverd

• Danielle Walda
    Geverifieerde klant van Heebra

Goede communicatie, hele snelle levering en de bezorgers hebben zelfs de rekken op de goede plek gezet voor me. De rekken hebben we in een uurtje aan onze schutting bevestigd met afstandhouders. Prima product.

• Dick Preesman
    Geverifieerde klant van Heebra

Levering was snel! Zeer tevreden met de spullen die ik had besteld.

• J H Knapper
    Geverifieerde klant van Heebra

Te lange levertijd bijna 2 weken moeten wachten op de levering en men zegt 2a5 dagen leveren

• m de groot
    Geverifieerde klant van Heebra

goede service en snelle , correcte levering

• J.M Hoor
    Geverifieerde klant van Heebra

Vlotte levering, goede prijs kwaliteit verhouding en niet verpakt in veel te grote omdozen gevuld met plastic troep

• Marc De Broe
    Geverifieerde klant van Heebra

Geweldige service, product is exact zoals beschreven op de website.

• Peter Kerckhofs
    Geverifieerde klant van Heebra

Poortframe gekocht en met tuinhout bekleed zeer mooi resultaat super product

• Jan Vis

goede levering zonder problemen

• Martin de Vries
    Geverifieerde klant van Heebra

Mooie prijzen en goeie service!

• Dave Prins
    Geverifieerde klant van Heebra

Snel bezorgd en ontvangen wat besteld is.

• Frank Hegeman
    Geverifieerde klant van Heebra

Prima prijs en snelle levering

• Erwin Van den Abbeele
    Geverifieerde klant van Heebra

Snelle levering tot op de minuut juist! zeer goede prijs en perfect afgewerkt!

• Bertus Tegelaar

goede service en prijzen

• Michel
    Geverifieerde klant van Heebra

Snelle levering. Mooie afwerking van het gekochte ossenoog.

• Rik Esprit

Snelle levering top.

• Gerben van der Schaar
    Geverifieerde klant van Heebra

Mooi product. Goede prijs snel ontvangen

• Nathalie Lierop
    Geverifieerde klant van Heebra

levering was gedaan zonder iemand thuis, was op goede veilige plaats gezet door chauffeur Brammetje

Antwoord van Heebra

Beste
    Wij begrijpen dat de communicatie wat onduidelijk was — excuses daarvoor.
    Wij willen u laten weten dat de bestelling inmiddels al één dag geleden is geleverd.
    Hopelijk heeft u alles goed ontvangen.

Mocht er onverhoopt toch iets ontbreken of niet in orde zijn, laat het ons gerust even weten, dan lossen wij het graag voor u op.