Heideplantje.nl
Anita van wijk
Goedenavond ,ontzettend mooie plantjes maar 1 dood van de roze ierse heide .
Papieren al weggedaan dus kon niet mailen maar verder prima,ook de bezorging prima .
Gr Anita van wijkAntwoord van Heideplantje.nlWe hebben inmiddels contact gehad om het op te lossen.
Wanneer er iets niet in orde is met een bestelling, horen we dat graag zsm zodat we het in orde kunnen maken.
Er hoeven daarvoor geen papieren beschikbaar te zijn; deze kunnen we zelf nazoeken en we begrijpen volkomen dat er tijdens het uitpakken een pakbon sneuvelt of zoek raakt.
Jeroen Meilink
Snelle
Hoe beoordeel je Heideplantje.nl?
L.J.J.M. Franken
Heel tevreden. BARTO uit Etten-Leur Leur.
Durk
De website geeft goede informatie (plaatsing, plantwijze, etc) over elke type plant. Het besteltraject is eenvoudig en de levering conform verwachting.
Ik was erg benieuwd hoe men de plantjes zou verzenden, maar was positief verbaasd. Ook het feit dat DHL de doos niet met de pijl naar boven afleverde (hoe moeilijk kan het zijn) kwamen ze allemaal ongeschonden aan.
Heideplantje klant
Goed geholpen
Frank
Twijfel of de juiste plantjes zijn geleverd, kleur is anders dan ik dacht.
Antwoord van Heideplantje.nlWe hebben contact opgenomen, met het doel om even met je mee te kunnen kijken of we het juiste hebben gestuurd. Als dat niet het geval is, gaan we het uiteraard in orde maken.
Ed HENKELMAN
De ontvangen “plantjes” lijken meer op enkelvoudige stekjes, m.i. niet waardig om als plantjes te worden benoemt. Zeker ‘n duidelijke teleurstelling! Hoop dat ze snel groeien tot volwaardige “heide plantjes”
Antwoord van Heideplantje.nlOns aanbod bestaat uit jonge heideplanten. Bij elk product staat de maat vermeld alsook foto's van wat je van de plant mag verwachten, zowel bij levering als na enige tijd van groei. We proberen het op die manier zo goed mogelijk duidelijk te maken wat je van je bestelling mag verwachten.
We vinden het spijtig dat dat in dit geval niet is gelukt. We zijn er echter van overtuigd dat je aankoop zeker zal uitgroeien tot volwassen, volwaardige heideplanten. -
Robert Faber
Al eerder besteld bij heideplantje, vandaar ook deze bestelling. Net als de vorige keer zeer snel geleverd, goed verpakt, en gekregen zoals besteld. Ga vooral zo door heideplantje.
B.G. de Ruijter
Goede service en snelle antwoord op mijn vraag.
Dick
Snelle service. Mooi verpakt.
Alie Lommen
prima
Mark Nijland
Snel geleverde volle en gezonde heideplanten, goed verpakt.
Snelle levering en correcte service.
Voor de renovatie van mijn heidetuin heb ik verschillende heidesoorten besteld en ontvangen. Door een kleine kink in de webwinkel was de voorraad niet correct online, maar ik werd netjes gebeld op het moment dat mijn bestelling behandeld werd en samen aan de telefoon een goed alternatief besloten.
De levering van de plantjes was zeer netjes met een track en trace code. Verpakt in kartonnen dozen met stro als bescherming dus een zo minimaal gebruik van plastic verpakkingen. Ik kan dus mensen aanraden gebruik te maken van deze webshop! Alles in orde. 5/5 -
Elisa
Heel mooi en goed verzorgd!
M.J. Rikkers
Keurig verpakt en snel aangekomen. Super in orde.
Willibrordus Nieuwendijk
Ja hoe de webwinkel kan verbeteren daar heb ik geen verstand van.
Maar de bestelling is goed aan gekomen een grote doos met potjes honing.
Deze doe ik op de pannekoeken. -
Aleksandra Neclaw
Snelle levering!
Weinig plantjes beschikbaar in totaal, waardoor langere wachttijd erop (vanaf de zomer wanneer ik niet meer kon bestellen).
Plantjes zijn klein. -
Anoniem
Honing gekocht. Heidemelange. Enorm smakelijk. Was erdoor verrast.
Antje hulst
ik kon een duidelijke keus maken en de bezorging is snel
Gi Nieuwenhuizen
Mijn product wat ik kreeg leek in verste verte niet op de foto op de site, zou dit ook nooit gekocht hebben als het in verkoop punt stond. het enige wat goed was, de verpakking. Zou er ook nooit meer iets kopen.
Antwoord van Heideplantje.nlWe leveren het gehele jaar heideplanten. Deze zijn op het moment van aankopen niet altijd in bloei. Bij elk product staan meerdere foto's, hier kun je de verschillende groei- en bloeistadia van de planten zien.
In dit geval is wat er is geleverd gelijk aan de laatste foto in de serie: heideplanten volledig in knop, nog voor de bloei is gestart. Winterheide gaat bloeien zodra het kouder wordt, dat kan wat invloed hebben op het moment dat de bloei begint. We hopen dan ook dat je alsnog veel van de planten zult genieten.