Heks en Kruid
Bij ons vind je een uitgebreide collectie spirituele producten en cursussen, gericht op verbinding met de natuur, persoonlijke groei en het versterken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Van kruiden en runen tot ritueel pakketten, boeken en workshops.
Natasja Bos
Hele fijne warme site. Snel geleverd 💜
Miranda V Veldhoven
Heerlijk onspannen de lavendel spray
Hoe beoordeel je Heks en Kruid?
Marischka de Bake
Zoals altijd een super fijne levering van geweldige natuurlijke producten.
Maria
Geweldige service en betrokkenheid
alles word met liefde en wijsheid gedaan -
Gerdien Oei
Altijd met zorg en liefde ingepakt en aan mij verstuurd
Maaike Rood
Super
Maudy Van Engers
Prima, makkelijk met bestellen
Anne-Marie Zuidgeest
Helaas voldeed niet aan mijn verwachting. Had gehoopt op meer informatie over kruiden en rituelen
Antwoord van Heks en KruidDank je wel voor je feedback. Wat jammer dat het boek Hoofd in de Wolken niet helemaal aansloot bij je verwachtingen.
Zoals in de productomschrijving staat, is dit boek vooral bedoeld als een inspirerende bundel met verhalen en belevingen, minder gericht op praktische rituelen en kruiden. Als je meer op zoek bent naar rituele handvatten sluit het boek Jaarcirkel waarschijnlijk beter aan bij jouw interesses.
Mocht je dat willen, dan denk ik graag met je mee over een passende oplossing — eventueel kunnen we het boek omruilen. Laat gerust weten wat je voorkeur heeft. -
Francisca
Elke keer weer netjed verpakt, duidelijk omschrijving erbij.
Wilma
Mooie producten die met zorg zijn ingepakt. Een cadeautje om te krijgen!
Mariejan de Jonge
Mooi boekje. Netjes en snel ontvangen
Edith Veerman
Geeft veel informatie duidelijk.
Marijke Roza-Scholten
De boeken en cursussen van Heks en Kruid zijn inspirerend en geven me nieuwe kennis en inzichten.
Greta Kootstra
Service okay
Lies Balduk
Goede serviceleuke pakketten
Georgette Vierling
Mooie producten, goed verpakt en snel geleverd
Martin Waanders
Ik heb mijn pakket snel binnengekregen, het was netjes verpakt en dank je wel daarvoor. Over de boeken en het gebruik van het jaarwiel/elementkaarten kan ik nog geen review schrijven, want heb deze nog niet gelezen/gebruikt.
Antwoord van Heks en KruidWat fijn om te horen dat je pakket snel en netjes is aangekomen! Dankjewel voor je terugkoppeling. We horen het graag als je de boeken hebt gelezen of met de kaarten hebt gewerkt – we zijn benieuwd naar je ervaringen en inzichten!