Heks en Kruid
Bij ons vind je een uitgebreide collectie spirituele producten en cursussen, gericht op verbinding met de natuur, persoonlijke groei en het versterken van jouw persoonlijke ontwikkeling. Van kruiden en runen tot ritueel pakketten, boeken en workshops.
Wiesje Hoekstra
Een magic giftbox besteld en de box is met veel zorg en aandacht gemaakt en verzonden
Claudia
Altijd heel erg te vrede. Fijne spulletjes en opleidingen.
Hoe beoordeel je Heks en Kruid?
Rita Klasen
Geweldig mooi pakket en een prachtige winkel/atelier. Aanrader om daar mooie producten te kopen.
Francine Sterkens
Goede uitleg over de producten en wat je er mee kan. Ruimte voor je eigen inzichten. Heel fijn bedrijf.
M
Geweldig! Met liefde samengesteld. Een aanrader!
Francisca
Altijd super verpakt, is altijd fijn om iets te ontvangen waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.
Patrick Kenens
PostNL track & tracé onbetrouwbaar eerst error. Zodat je niets kunt volgen en dan 3x verandering van leveringsuur.
Maria
Zoals gewoonlijk heel tevreden . Nu weer blij met pakket Hartenvuur
Helen
Mooie product, met zorg ingepakt en geleverd.
Martin W.
Een mooie en overzichtelijke website, er word veel informatie gedeeld en mocht je een mailtje sturen met vragen, dan wordt deze snel beantwoord.
Anja
Fijn en snelle levering, netjes afgegeven 👍🏼
Inhoud compleet -
Laurette der Kinderen
Al ja
Gerdy Walda
Snelle correcte levering
Christianne
Zeker super tevreden, snelle levering, en alles in perfecte staat, Ik ben 100% tevreden
MR
Goed!
Winnifred
Goede service!
Joannes JACOBS
goede service
Anne Vollenbroek
prachtige volle maan kaart die ik voortaan bij elke volle maan ga gebruiken
Maria
Bij Heks en kruid word alles met liefde gedaan met respect naar alles en iedereen
Charlotte den Hartog
Anelle service