Hemelse-geuren.nl
Cassey Klazema
Heerlijke was verzachtet
Joke
Alles is heerlijk en ben zeer tevreden.
Hoe beoordeel je Hemelse-geuren.nl?
E.C. de Heus
Snelle levering van mijn favoriete italiaanse gewrichtsgel !!!
TT
Super snel verzonden, leuke producten. Dankjewel
Carla Smets
Renate
Groot assortiment met aantrekkelijke prijzen. De klantenservice reageert snel en duidelijk.
Aad van Enter
Mijn bestelling werd super snel geleverd en was keurig verpakt.
Valéry Cuisset
Livrée top bien emballé top
Simone Altena
Snelle verzending
Henriette van dijk-Postma
Goed verpakt al had 1 fles gelekt
( Rook iig lekker:) Verder TOP -
Azzaoui Nabila
Article parfait livraison dans les temps je recommande
jean-claude bogaert
Vriendelijk, attent, snelle levering. Ik ben fantastisch blij deze winkel gevonden te hebben. Los van de bestelling kreeg ik nog enkel cadeaus alsook enkele staaltjes parfum. Mijn week kan niet meer stuk. Ik ben alvast fan.
Willem de Pater
Wat een gave website. Ruim assortiment en met datgene dat ik zocht. Snel gekozen, bijna nog sneller geleverd. Nu wacht tot kerst om het kado te geven.
Bart H.
Geweldig product, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, goed verpakt en snel geleverd.
Francis Van der wateren
Lekkere geur! Ook vind ik de prijs betaalbaar, ik ga deze zeker nog een keer halen.
Michel Toebes
Echt een topppppp service heb allemaal testers er gratis bij gekregen bij mijn parfum wie ik heb gekocht Echt super goede parfums blijven tot de andere dag ruiken u heeft een vaste klant er bij helemaal topppp
Will van den Berg
Correcte en snelle vooral juiste levering
Ria Holtkamp
Lekkere producten.
GCM Baas Hoenderdos
Zeer tevreden over dit bedrijf, bestelling kwam later ivm vakantie , helaas zat er een fout artikel bij, maar dat werd na contact met hen, weer keurig opgelost.
Zeer tervreden!!!!! -
Annemie W
Snelle levering....en alles ruikt weer heerlijk! Alleen had het wasmiddel n klein beetje gelekt . Verder alles okidoki hoor !