Herinnering en kado
Mariëtte
Prima en snelle service!
Caroline
Snelle service, fijn contact
Hoe beoordeel je Herinnering en kado?
Gerda Veerman
Super leuke site,erg tevreden
Evelyn Dam
Snelle service en goed contact!
Henk Van Midden
Ben erg goed geholpen met een uitgebreide keuze in letters en nummers
En erg snel geleverd
Ben erg blij met onze aankoop -
Angela Groen
Mooi cadeau en hele nette prijs een aanrader !
Nellie
Beste Mandy,
Ik heb het stoeltje mogen ontvangen.
Wat heb je dat mooi gemaakt. Ik ben er heel blij mee en ga ook VETTE reclame maken voor jou bij mijn vriendinnen.
Ik ga jouw gegevens zeker bewaren voor een eventuele volgende keer ♥️
Dankjewel voor de snelle service
Warme groet van Nellie 🌸
Anneleen Sterck
Ik vind dit heel jammer om te delen, maar heb echt spijt van mijn aankoop. Mocht het kunnen, zou ik ze terugsturen. De print is heel mooi, maar de mouse Pads stinken verschrikkelijk. Zelfs na een week luchten, komt er een chemische, Chinese makelij, storende walm vanaf die de hele kamer vult. Dit ruikt echt niet gezond en hoewel mijn jongens de afbeelding super mooi vinden, twijfel ik echt om ze wel te laten gebruiken. Zo jammer van het geld.
Antwoord van Herinnering en kadoBeste Anneleen,
Wat ontzettend jammer om onderstaande review te ontvangen.
Mijn excuses dat je zoveel hinder ervaart aan de geur van de bedrukte muismatten. Het kan voorkomen dat je deze geur zo ervaart. De achterkant van de muismat is namelijk rubber en op de voorkant is het ontwerp bedrukt door middel van een UV-printer waarbij er gebruik gemaakt wordt van inkt. Uit ervaring blijkt dat de geur met twee maanden echt een stuk minder zou moeten zijn. Hierbij wil ik je dan ook adviseren om dit af te wachten. Hierbij is het wel de bedoeling dat de muismatten afzonderlijk van elkaar uitgerold zijn en in een ruimte liggen en niet bijvoorbeeld in een afgesloten doos/kist of iets dergelijks zitten want dan kan de geur ook niet wegkomen.
Daarnaast zal ik hier een melding van maken op de website om dit in de toekomst te voorkomen.
Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd, mochten er vragen zijn verneem ik het graag.
Mandy ter Schure
Herinnering en kado -
Cindy Heijnen
Geweldige vriendelijke service!!! Snelle levering!
Mrs. Smit
Mooie afdrukkwaliteit, de kleuren van mijn ontwerp kwamen goed naar voren. De tekendoos zelf is ook erg goed. En dan nog binnen een paar dagen geleverd ook!
Agnes Chakawri
Snelle levering. Mooi eind product
Celine
Fijn & persoonlijk contact.
Monique
Snelle service, makkelijk contact te krijgen.
M Speelman
Kinderstoeltje met geboortekaartje erop
Tjitske van Kalsbeek
Je krijgt wat je kiest. Prachtig resultaat.
Durk Tuinstra
Prachtig resultaat en snel geleverd erg blij mee.
Karin
Snelle reactie, goed meegedacht.
Erik Alers
Het kind is erg enthousiast wilde bij het zien er mee spelen. Maar dat kon natuurlijk niet. Het is een spaarpot. Ben benieuwd hoe hij er over denkt als hij veel ouder is
Marloes Van Aggelen
Snel contacg en snel geleverd! Blij met de houten herinneringdoos!
Iris Hoornstra
Super, goed overleg voor het beste resultaat.