Herplaatsing-Huisdieren.nl
GeertVB
Er staan veel raskatten te koop. Bij 1 kat die me intrigeerde vroeg ik de eigenaar(es) of de fokker betrokken is bij de transactie/bemiddeling. De meeste cattery willen kunnen volgen waar hun katten heen gaan. Goed contact met de site eigenaar in het begin, ook bij de adverteerder. Tot ik de fokker gevonden had van die raskat om deze op de hoogte te stellen.
Noch van de site eigenaar noch van de adverteerder komt geen enkele reactie meer. Plots ben ik geen match meer omdat ik de regels van een standaard contract volg. We hebben reeds 4 raskatten, en wij lezen de regels en basiscontracten van catterie grondig door. Hier kan ik dus geen voldoening uit putten. De kat die eigendom van de cattery blijft word zo maar te grabbel gegooid zonder medeweten van de fokker. Dit kan niet door (mijn) beugel. -
Mevrouw Piek
En heel tevreden over deze site. Heel discreet en later pas contact met het baasje. Voor mij top
Hoe beoordeel je Herplaatsing-Huisdieren.nl?
Familie Silveira Raniewicz
Goede service we zijn tevreden
Heer Dekkers
Geweldig
Marja Gringhuis
Sinds vandaag de blije, trotse nieuwe eigenaar van Milot.
Dank voor de goede en fijne bemiddeling. -
Robin
Prima geregeld. Alles keurig en netjes.
Familie van der Zouwen
De beste site om je huisdier een nieuw plekje te geven!
Mevrouw Monsma
Mooi betrouwbaar en betaalbaar systeem
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste mevrouw Monsma,
Hartelijk dank voor deze fantastische review! Hier zijn wij erg blij mee.
Danielle van Rijn
De site is makkelijk hanteerbaar en zeer discreet.
Geeft tijdens de adoptieprocedure de nodige tips en begeleiding.
Ondanks alle emoties heb ik met hulp van deze site een mooi en liefdevol nieuw baasje gevonden. Absoluut een aanrader!Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste Danielle,
Heel erg bedankt voor deze 5 sterren! Hier zijn wij erg blij mee.
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Marco van Herplaatsing-Huisdieren.nl
Familie Van Roij
Goede website, fijne hulp. Goed systeem zodat enkel serieuze reacties op dieren komen.
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste Familie van Roij,
Heel erg bedankt voor deze mooie review! Hier zijn wij erg blij mee.
Hr. R. de Vries
Absoluut mooie betrouwbare website.👍🏼
Ik was bezig met herplaatsing Mechelse Herder, afspraak 20 sept.
Duidelijke informatie met goed voorziene tekst en uitleg. 😀👍🏼
Op deze manier weet je waar men aan begint. 😄👍🏼
Mooie foto’s. 👍🏼
Ik kan herplaatsing-huisdieren.nl van harte aanbevelen. Ga zo door, goed gedaan.Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste heer/mevrouw de Vries,
Dank je wel voor deze prachtige review. We zijn er ontzettend blij mee! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met onze service.
Mevrouw Jansen
Goed werkende site
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlHartelijk dank voor deze fantastische review!
Heer Fieten
Duidelijke website
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlHartelijk dank voor deze mooie 5 sterren!!
Heer Vos
Eenvoudige maar doeltreffende zoekmethode
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste heer Vos,
Hartelijk dank voor deze fantatische 5 sterren. Hier zijn wij heel blij mee!
Mevrouw Van Kampen
We hebben Hacker via deze site kennis gemaakt met Hacker en kunnen ons geluk niet op! Mooi dat deze site bestaat, dank!!!
Heer Jonkers
Alles super verlopen ‘s avonds gereageerd op Budy en de volgende dag kennismakingsgesprek gehad, en is Budy gelijk met ons meegegaan.
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste heer Jonkers,
Heel erg bedankt voor deze waanzinnige 5 sterren!
Fijn om te horen dat alles goed en snel verlopen is.
Wij wensen je ook heel veel knuffelplezier met je nieuwe viervoeter!
Joyce
Mooie website is goed georganiseerd helpt om herplaatsing in goede banen te leiden
Mieke
Zoek kat/poes
Familie Nederpelt
Betrouwbare site voor het adopteren van een hond. Het contact is snel gelegd en vanaf dat moment verlopen alle contacten via en met de eigenaar zelf.
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste familie Nederpelt,
Heel erg bedankt voor deze fantastische review! -
Familie Sjerp
Via hier onze nieuwe vriendin Azarah kunnen adopteren! 🥰 fijn en makkelijk contact
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlHallo,
Bedankt voor je mooie review!
Marco van Herplaatsing-Huisdieren.nl