Het Kleinste Huis
JJ Riemersma
Prachtig origineel cadeau
Barbara Jurgens
Leuke mensen, heerlijke thee, met zorg uitgekozen. Amsterdammers, ga ook naar deze mooie speciaalzaak, er zijn er steeds minder van in de stad.
Hoe beoordeel je Het Kleinste Huis?
Jan Emmens
Volgens mij is er een mooi pakketje bezorgd, maar wel zonder het kaartje waarop onze wens voor de ontvanger stond. Toch best wel essentieel.
Anita Nijland
Selle levering en alles netje verpakt !!
Ellen
Snelle levering duidelijke communicatie
Myrthe
Goede communicatie, product werd vrij snel geleverd. Leuk kaartje erbij en een gratis proef theezakje, leuk!
Melanie Ellis
De thee is net als altijd geweldig en ben ontzettend benieuwd naar de smaken van de advent kalender.
Karine Dury
Goed service,mooi verpakt en geweldig lekkere thee
Renée
Dit jaar
Elisa Heinerman
Keurig ingepakt
Patricia De Graaff
Pakket is te laat afgeleverd duurde ruim 7 dagen. Wel blij met de thee unieke smaakbeleving Winter in Amsterdam! Echt wat ik zocht qua thee, wij gaan vaker bestellen!
Miriam Peute
Geweldige eerste bestelling. Snel geleverd. Goede informatie bij verzenden en ook op website. Thee goed verpakt in zakje met leuke opdruk van het kleinste huis Amsterdam. Dit zal niet de laatste bestelling zijn. Ook nog extra proefzakje erbij
Elise Beekink
snelle levering. qua smaakbeleving van ee pu eeh nog niets te melden. alles zorgvuldig verpakt, fijn! sample van andere thee nodigt zeker uit omdeze ook eens te proeven. verzendkosten voor brievenbus echt veel te hoog
C. . A Luppens
Super uitstekend kwaliteit losse thee ik heb de losse lapacho thee besteld en de thee smaakt heerlijk en snelle levering
Ingrid Beerta
Het duurde wat lan
Cristel
Heerlijke thee, goede service
Debby Jenner
Mooie producten met mooie prijzen en hele snelle levering!
MS
Blij met de Griekse Bergthee, dank jullie wel, ook voor het resterende 2e deel van de bestelling.
Had nog ge-e-maild, geen respons gekregen betreft korting die het niet deed. Er zou ipv de korting een extra Griekse Bergthee meegezonden worden, zat er niet bij.
Marty Barkey
Supersnelle levering, 2 dagen later al in huis.....en de thee is heerlijk (nog niet alles geproefd).
Rachida
Heerlijke kwaliteit thee 👌