Het Theeplankje
Ria Poland
Super snelle reactie
Andere kleur wens was geen probleem en zo geregeld.
Met 1 dg in huis ondanks drukke tijd van de feestdagen -
Kirsten
Bij het openen van de doos komt er al een heerlijke geur tegemoet. Door een misverstand was een artikel niet zoals verwacht, Marleen reageerde snel en binnen no time had ik het nieuwe binnen. Fijn contact, echt mooie spulletjes en heel leuk ingepakt! Dankjewel!
Hoe beoordeel je Het Theeplankje?
AKRH
Bedankt. Het ligt onder de kerstboom :)
Lies De bruijn
Snelle levering en fijne communicatie , werd goed op de hoogte gehouden
VG
Snelle verzending en zeer mooi ingepakt, de ontvanger van dit cadeau was zeer tevreden
Hélène
Ik was op zoek naar een leuk thee pakketje voor de aankomende feestdagen en kwam uit op de website van Het Thee plankje. Wat een leuke website met leuke pakketjes. De ontvangers waren erg blij met deze aangename verrassing. Die erg leuk was ingepakt en ook snel was bezorgd. Ondanks dat er op de website een vermelding staat dat het eventueel wat langer kan duren. Het Thee plankje is wat mij betreft zeker een aanrader.
Catharina Sikkens
Heerlijke thee en alles werd snel geleverd!
Ashley Vd zwaan
Snel verzonden en onwijs leuk ingepakt
Marian Thurlings
Leuke artikelen , mooi verpakt, vlotte bezorging
Linda Raaijmakers
Heel fijn geholpen en de bestelling was heel snel in huis!
Elke
De thee kwam heel mooi verpakt aan en er zaten ook kleine attenties bij. Een hele fijne bestelervaring!
Francine de Bie
Mooi pakket ontvangen, snelle service, leuk ingepakt, een echt cadeautje.
Mark
Verzonden als cadeautje en ontvanger was er super blij mee. Lief, mooi en origineel geschenk door de brievenbus. De droogbloemen geven het net dat speciaals. Snelle levering.
Leonie Veenstra
Super lekkere thee en heel snel verzonden! Ook allemaal apart leuk verpakt.
Doritt
Ik bestelde een proefpakket en ben superblij verrast! De smaken zijn met zorg samengesteld. Snelle levering en prachtige verpakking. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
L.
Snelle service en mooi product. Ontvanger was er blij mee
Luc Gerritsen
Heerlijk product en veel keuze
Susanne
Heel mooi verzorgd doosje met heerlijke theeën en een schepje. Super!
Marije Van der Laan
Snelle levering met een leuke extra verrassing
Marloes Van der Molen
Super producten en superservice. Met liefde gemaakt en ingepakt, een echt kado!