Het Theeplankje

Het Theeplankje

Bij Het Theeplankje vind je verse thee met een verhaal en originele thee cadeaus voor iedere gelegenheid. Van handgemaakt Theeplankje tot luxe Giftbox en van theeproeverij tot handige accessoires. Met liefde gemaakt, met liefde gegeven.
9,9

• Brian van de Vliert

Leuke da

• Shanna
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Mooie pakketten en heerlijke thee. Ideaal als cadeau, maar ook om zelf blij van te worden!

• Hoe beoordeel je Het Theeplankje?

• nadine jeurissen-Coenen

Heel mooi verpakt en super geleverd! Heel fijn. Top☺️

• C Martens
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Leuk pakketje om als cadeautje weg te geven.

• Monica Rijkaart
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Diegene die m thuis gestuurd keeg. Was blij verrast. Mooi ingepakt en dat wat erin zat zag er mooi verzorgt uit.

• Sandra
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Mooi ingepakt en snelle levering.

• Henny Slenders
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Snelle levering en je de cadeau's vallen erg in de smaak bij de ontvangers! Een aanrader.

• Maartje
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Heel leuk om als kadootje te geven of te krijgen. snelle levering en heerlijke thee

• Cindy Blocken
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Super goede kwaliteit en duidelijk liefdevol gedaan ❤️

• Sandra
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Superleuk om cadeau te doen!

• Sekander Ahmadzai

Vraag

• Maroesja Slot- van der Zee
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Ik ben heel blij met mijn snel geleverde bestelling! Leuke verrassingen voor mijn dochters, heerlijk ruikende thee, theezeefje en glas! En alles was mooi ingepakt, waardoor het voor mij zelfs een kadootje is!❣️

• Angela
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Snelle bezorging en leuk ingepakt

• Lies Beelen
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Ik vind het zo een leuke site.De bestelde dingen komen heel leuk verpakt binnen.En ik word er blij van.Ben verslaafd aan de tegeltjes van jullie.En elke keer als ik ze zie dan heb ik een lach op me gezicht.Helaas drink ik geen thee anders zou ik die ook veel bestellen.Zeker met de achtergrond van jullie produkten koop ik ze met liefde en in gedachten is dan jullie dochter.Lievr groetjes Lies Beelen

• Patty De Haan
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Mooi ingepakt. Leuk gepresenteerd! Ik drink nu vaker thee. Ik ben eigenlijk een koffie mens. Kreeg het product cadeau. Meteen bijbesteld.

• Ilona Robben
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Goed geregeld en heerlijke smaken. Op mijn vraag reageerde Marleen meteen. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Top service.

• Mimi
    Review voor Het Theeplankje

Fantastische service! Omdat ik vanuit Tenerife bestelde, was betalen even lastig, maar ik ben hier zó goed bij geholpen. De levering was verrassend snel en het pakket was met veel zorg en aandacht ingepakt echt een feestje om te ontvangen. Absoluut een webshop die ik iedereen kan aanraden.

• Monique
    Review voor Het Theeplankje

Cadeautje besteld en de ontvanger stuurde mij direct een berichtje dat het zo mooi ingepakt was. Ondanks het slechte weer binnen 24 uur geleverd

• Ann
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Snelle levering. Super ingepakt met veel aandacht!

• Marcelle Cremer
    Geverifieerde klant van Het Theeplankje

Snel bezorgd, en met liefde ingepakt!