Hip voor de Heb
Clara Bakkers
Topservice! Volgende dag geleverd :)
Jacinta Straver
Mooie prijzen , goede kwaliteit en top service!
Hoe beoordeel je Hip voor de Heb?
Maaike Landkroon
Snelle levering! Leuke items
TK
De winkel zelf is prima, wel vaker echt leuke items gekocht van goede kwaliteit. Het item dat ik nu had gekocht (roze/rood gestreept vest) vond ik echt heel teleurstellend in kwaliteit en dan met name de rits die heel goedkoop aanvoelde en slecht werkte.
Els Vermeulen
Zon snelle levering! Goede communicatie!@
Antwoord van Hip voor de HebHi,
bedankt voor je mooie review en bestelling bij Hip voor de Heb. We wensen je veel plezier met je nieuwe items!
Neeltje van der Ven
Snelle levering.....
RV
Snelle levering!
MK
Ik dacht een verkeerd shirt te hebben ontvangen omdat de kleuren niet overeen kwamen en hierover contact gezocht. Alvorens screenshot naar iemand gestuurd met de vraag of het nou aan mij lag. Klantenservice laat vervolgens weten dat dit het juiste shirt is en de kleuren in de omschrijving stonden. Serieus? Dat stond er dus NIET in en hebben ze snel aangepast. Dat is dan even jammer dat ik daar dan dus toevallig nog een screenshot van heb. Uiteindelijk geld terug gehad, maar wees gewoon eerlijk. Foto’s waren te bewerkt. Kan gebeuren, maar doe dit niet. Erken het en zeg sorry.
Antwoord van Hip voor de HebHi, bedankt voor je berichtje. Jammer van deze review, we zijn je zelfs tegemoet gekomen met een passende oplossing en hebben aan je uitgelegd hoe dit zit. De kleuren waren helaas echt blauw, zoals ook te zien op de foto's. Het is daarom echt het juiste shirt. We gaan hoe dan ook aan de slag met je feedback en betreuren deze situatie. In ieder geval jammer voor de miscommunicatie en hopelijk is de volgende ervaring wel goed, we vinden het erg jammer. Fijne dag!
Chrissy Beunk
Super snelle levering. Mooie kleding, goede kwaliteit.
José van Dee
Snelle service
MJU
Fijne service en snelle levering.
Margriet Weerd van de
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de bestelli g
Lisa
Super schöne Sache und schnelle Lieferung! Würde wieder hier bestellen :)
Linda
zeer snelle verzending maar de kwaliteit van de kleding is niet optimaal. Ik ben benieuwd hoe lang het mooi blijft
Antwoord van Hip voor de HebHi,
bedankt voor je review en bestelling bij Hip voor de Heb. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent, zou je ons willen mailen naar info@hipvoordeheb.nl met je ordernummer, wat uitleg en foto’s? Ik hoor het graag, fijne dag!
Klantenservice Hip voor de Heb
Eva
Leuke, mooie truien. Net even anders dan anders. En super snel en netjes geleverd!
Suzanne
Mooie kleding snel verzonden erg netjes ben erg tevreden
Katleen dickens katleen
Levering nog sneller dan snel , zelfs naar België
Yvet
Super snelle levering, leuke items!
Lizzy Aerts
Goede kwaliteit en kwam na 1 dag al binnen! Er kunnen wel aanpassingen worden gedaan kwa maten, dat niet zo veel one size is maar voor de rest is het top!
Franciska de Vries
Super snel verzonden en in huis. Zelfs in het weekend!
Klantenservice Hip voor de Heb