De weergegeven gemiddelde score is niet alleen gebaseerd op onze eigen reviews, maar in veel gevallen ook op reviews van externe bronnen, indien deze aan het profiel zijn toegevoegd. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld de score van Google meenemen in de berekening.
Berekening van de score
De rating is gebaseerd op een ‘Likert-schaal’, in dit geval bestaande uit 1 tot 5 sterren die worden omgezet in een cijfer van 2 tot 10. Volgens deze formule komt een score van 3 sterren overeen met een 6. Deze formule resulteert in een score van 1 ster, waardoor de webwinkel een 2 krijgt en geen 1 of 0. De weergegeven score is een gemiddelde van alle reviews, met en zonder reviewtekst.
Externe reviewplatformen
Naast de score die wordt berekend op basis van onze eigen reviews, kunnen ook reviews van externe platforms worden meegenomen in de gemiddelde score op WebwinkelKeur. Deze reviews tellen even zwaar mee in de gemiddelde score. Zo leiden 100 reviews op WebwinkelKeur (met een gemiddelde van 9) en 100 reviews die elders zijn verzameld (met een gemiddelde van 8) tot een gemiddelde score van 8,5.
Gemiddelde score
Berekening van de score
Externe reviewplatformen
| totaal 287 reviews |
58 reviews in de afgelopen 12 maanden
Aantal reviews in de afgelopen 12 maanden
Dit aantal geeft het aantal reviews weer dat in de afgelopen maanden via 12 is verzameld.
Reviews uit externe bronnen worden niet meegeteld.
Deze review is verzameld via WebwinkelKeur en is herleidbaar tot een aankoop bij Hobbeltjes - Antislip haarclipjes & haarspeldjes voor fijn haar, wat wijst op een authentieke ervaring. Hoe we reviews verifiëren
Heel erg leuk, alleen
Jolanda Lesierse
Zijn schattig
Nu nog laten zitten in haar haar 😀
Hoe zou je Hobbeltjes - Antislip haarclipjes & haarspeldjes voor fijn haar beoordelen?
Kaatje
Ik werd gelokt door de prachtige foto van een schattig meisje met een schattig haarspeldje in. Mooi lief klein kraamkadootje. En de speldjes zijn zeker schattig. Ik weet niet zeker wat ik vind van de kwaliteit. Opgeplakt lapje stof (dun, slapjes) op een klemmetje waarvan ik denk dat die wel blijft zitten in fijn haar. En het is bestemd voor fijn babyhaar, dus dan moet het speldje natuurlijk niet te stevig en te zwaar zijn.
Ik ga ze dus niet zelf gebruiken en ik ben benieuwd wat de mamma ervan vindt. Maar schattig zijn ze!
Femke van Achterberg
Erg mooi🫶🏻
Petra Broekman
Ik kan pas een review schrijven als ik het cadeautje gegeven heb. Dat zal pas eind augustus zijn. Bestelling en bezorging waren makkelijk en goed!
Maeley Van Valkenburg
Zien er waanzinnig leuk uit, heel blij mee. Ook supersnel geleverd. Tot de volgende keer. Een blije oma.👌🍀😍