Hoeked
Maaike Marijt
Mooie website, goede klantenservice en snelle levering!
Ramon
Blackwing 602 Firm potlood.
De order die onvolledig werd geleverd, is snel en correct opgelost. -
Hoe beoordeel je Hoeked?
Mjet
Snelle levering, en er zat een lief bedankbriefje bij. Heel tevreden ook met de mooi verpakte en originele objecten.
E.
Na telefonisch contact met de klantenservice kan ik mijn bestelling terugzenden en het beoogde artikel wordt naar mij teruggestuurd. Dank voor deze service.
Anoniem
Levert snel. Oplettend in de bestelling en verifiëren of de bestelling klopt. Denken actief mee. Producten van goede kwaliteit.
F.F.
Toen ik bij mijn bestelling de betrouwbaarheid van Hoeked opzocht, las ik dat ze soms een attentie/verrassing meesturen. Omdat ik iets aankocht voor een redelijk bedrag, was ik wel vol verwachting. Maar geen extraatje in de zending gevonden. 😒 Maar voor de rest alles in orde: een snelle reactie op vragen, snelle verzending, betrouwbaar.
Guy Van Gasse
Heel aangenaam verrast door de supersnelle vlotte communicatie. Rustgevend te merken dat aan de andere kant effectief iemand luistert :-)
Christina Kooiker
Snelle verzending en goed verpakt👍
amber van hoek
Snelle verzending
Sonia de Haan
Prima. Snel verzonden en goed ingepakt.
Eelco Deuling
Deze webwinkel bevat een keur aan mooie artikelen waarvan er vele mijn hebberigheid opwekken. De verzending en afhandeling van de bestellingen zijn altijd prima in orde, inzicht in de actuele voorraad van de winkel is dik in orde.
Antwoord van HoekedWat een fijne en uitgebreide review. Dank dat je de tijd en moeite hebt genomen, waarderen we zeer!
jantine ploeg
Snelle verzending!
Hilde De Vleeschauwer
Goede prijzen, snelle levering
J. Kuiper
Stevig verpakt. Attent kaartje erbij van het bedrijf.
Antwoord van HoekedKleine moeite, groot plezier!
Suzanne N.
Fijne service. Kreeg een belletje en mailtje ter bevestiging dat de bestelling klopte. Top! Snelle verzending ook!
Antwoord van HoekedDank Suzanne, we proberen onze service zo persoonlijk mogelijk te houden!
Nicolaas Boukens
Karl Lojewski
Sehr gute Kommunikation, sehr schneller Versand, ordentliche Verpackung der Ware. Sehr empfehlenswerter Händler.
Antwoord van HoekedVielen Dank für Ihre freundlichen Worte!
Candy Trigaut
Heel vlugge levering naar België , veel keuze gehad in deze soort journal.
Antwoord van HoekedWe zijn je graag van dienst!
Luc L
Snel geleverd. Veilig verpakt. Alles OK!
Mede
Very fast delivery, packaged very securely and nicely