Hoffmans Mode Online
Ria
Fijne winkel goede spullen vlugge levering
Diny Martens
Goede en snelle levering mooie blouse
Hoe beoordeel je Hoffmans Mode Online?
Betsie Langenhuijsen gewoon Betsie.
Snel bezorgd
Rikie
Zeer snelle levering
claradejager
Snelle levering, maat en kleur zoals beschreven. Helemaal tevreden. Ik kan deze winkel aanbevelen.
Ellis Ziere
De omschrijving zei dat het een jasje was maar was meer een blouse
Mieke
Goede servies gezellig hand geschreven briefje. Mooi en goed verpakt en snel verzonden. Gr mieke
Ria Valkenburg
Zeer tevreden
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineHeel erg bedankt voor 5 sterren review dat waarderen we enorm!
Rita Van lenthe
Was niet blij met de broeken zaten te strak en voor de prijs vond ik ze toch niet goed zitten.Zijn terug gestuurd.
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineBeste mevrouw van Lenthe,
Jammer om te horen dat de broeken niet goed zaten en te strak aanvoelden. Waarschijnlijk is de gekozen maat net iets te klein geweest. We hebben deze broeken eventueel ook een maat groter beschikbaar, zodat ze mogelijk beter aansluiten en comfortabeler zitten.
Mocht u alsnog advies willen over de juiste maat, dan helpen we u graag verder.
Fijne dag vandaag,
Gregor
Astrid Alberts-ogundele
Mooie broeken , uiteindelijk was het prima en was de maat 42 goed maar ik had 1 x40 en 1 x42 besteld. Foutje met inpakken maar uiteindelijk was het geen probleem
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineGoedemiddag mevrouw Alberts-Ogundele, Bedankt voor uw review en excuses voor onze inpakfout. Gelukkig is dit in uw geval juist een goede fout geweest, waardoor u uiteindelijk beide broeken heeft gehouden. Fijn om te horen dat maat 42 perfect zat en dat u tevreden bent met de broeken.
Veel draagplezier gewenst!
Gregor -
Jopie Roks
Snel geleverd, heel netjes verpakt. Zal hier in de toekomst vaker bestellen.
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineBedankt voor uw fijne woorden! Wat leuk om te horen dat alles snel geleverd werd en netjes verpakt aankwam.
Jeannet Bosters
Netjes ingepakt mooie kleding
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineBedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de kleding netjes is ingepakt en dat u blij bent met de mooie kwaliteit. Veel plezier ervan!
A van der L
Wordt opgelost
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineGoedenavond, We hebben vandaag een e-mail van u ontvangen. Deze hebben we vanavond beantwoord. We begrijpen dat het vervelend is als het lang duurt voordat u uw pakket ontvangt. Allereerst onze excuses daarvoor. Ik heb u vanavond gebeld omdat ik hoop dat u na 10 bestellingen te hebben gedaan bij ons, erop vertrouwt dat wij iedere bestelling goed en eerlijk afhandelen. Met vriendelijke groet, Saskia
Ingrid
Moest lang wachten op mijn bestelling en toen bleek de bestelling maar half geleverd werd.
Het ene product was prima, maar ik zal niet gauw meer wat bij hen bestellen. Ik kan overal mijn geld kwijt en niet eerst toezeggen en dan annuleren na een week te wachten.Antwoord van Hoffmans Mode OnlineGoedemiddag, bedankt voor uw review. We begrijpen heel goed dat het erg teleurstellend is dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten en dat deze uiteindelijk maar gedeeltelijk geleverd kon worden.
Het betreffende artikel was op dat moment niet direct bij ons op voorraad, daarom hebben wij geprobeerd het speciaal voor u na te bestellen bij onze leverancier. Helaas bleek na enige tijd dat het artikel daar uiteindelijk ook niet meer beschikbaar was. Hierdoor heeft de afhandeling langer geduurd dan u van ons mocht verwachten, waarvoor onze oprechte excuses.
Uiteraard hebben wij het aankoopbedrag aan u gecrediteerd.
We hopen dat u toch veel plezier heeft van uw jasje. Bedankt voor uw bestelling!
Fijne dag, Gregor
Tosca Swinkels
Blij mee!
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineWat fijn om te horen, bedankt!
Sybilla Norp
Top webshop. Goede communicatie en kwaliteit/prijs is heel goed!
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineFijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie en de kwaliteit/prijsverhouding. Graag tot een volgende keer!
Peter van den Hoef
Vriendelijk, meedenkend en super goede service + snelle verzending. Echte aanrader! 5 STERREN!
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineMeneer van den Hoef, We zijn ontzettend blij met uw lovende woorden! Veel draagplezier van de Luigi Morini en wie weet tot een volgende bestelling. Prettige dag, Saskia van Hoffmans Mode
Irm
Prima service
Riny Raijmakers
πππππ
Liedy Harleman
Mooie kleding . Mijn eerste ervaring is top. Ga hier zeker vaker kopen.
Antwoord van Hoffmans Mode OnlineWat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn dat uw eerste ervaring zo goed is bevallen. Veel plezier met uw mooie kleding!