Hoffmans Mode Online
Dave Prins
Betrouwbaar, snel en kwaliteit. Goede keuze
M Roumen
Bestelling werd snel en goed geleverd.
Pantalon is van prima kwaliteit. -
Hoe beoordeel je Hoffmans Mode Online?
JM
Mooie senioren broeken van goede kwaliteit. Mooi verpakt en snel bezorgd.
A.W. Radt
Hele fijne website om kleding te kopen voor senioortjes! Goede en mooie kleding en Goede service en retourbeleid. Ik ben fan en koop hier graag voor mijn moedertje in verzorgingstehuis.
A. Van Donkelaar
Mooie prijzen, goede kwaliteit prima service
A J M V Ruijven
snelle levering zeer netjes
Ria De Lange
Adrie Molenaar
Ik had voor het eerst een bestelling geplaatst. Helaas na 5 dagen nog geen mail dat het onderweg was. Toen heb ik gebeld, nadat ik eerst een mailtje had gestuurd. Ze hadden het na zitten kijken al en konden het niet vinden. Daar ik 2 shirtjes had besteld, en ze er nog maar 1 van had, stelde ze gelijk voor dat het bedrag van 1 shirt en verzend kosten terug gestort werden. En het shirt wat nog op voorraad was, werd gelijk verstuurd. De andere dag had ik het in huis. Mijn vertrouwen hebben ze, en zal zeker nog eens iets bestellen via hen.
Nel Kok
Mooie kleding voor een mooie prijs !
Sabine van der Grinten
Goede service en prima degelijke producten
Jo Hollanders
Goede kwaliteit broeken maat klopt ook perfect
Loek
Goede kwaliteit, goede service
Marijke de Jong
Goede levering
Irene van Bielder
Was niet thuis, maar kon het bij het afhaalpunt ophalen. Alles prima in orde gekomen!
Tonny
Keurig verzorgd. Dacht het kledingstuk in een plastic zak bezorgd te krijgen. Het zat in een papier in een stevige doos. Kaartje met daarop de wens dat ik veel plezier van mijn aankoop mocht hebben. Top!
Carla van der Hoek
Goede