Holy-Supps.nl

Holy-Supps.nl

Holy-Supps: jouw webshop voor premium (sport) supplementen! Bekijk onze A-merken van topkwaliteit. Alles voor een Healthy Lifestyle!
  • Rushindra Caupain
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Mooie prijzen en een goede service, ik heb de bestelling heel erg snel binnen gekregen!

• Sharon Mercelina
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Ik heb een bestelling gedaan, maar nog steeds niet ontvangen. Van Postnl krijg ik een bevestiging dat de bestelling nog wordt bezorgd, maar sinds 16 mei is er geen nieuwe datum bekend. En in tegenstelling tot het bericht van Postnl krijg ik van Holy Supps de bevestiging dat mijn bestelling niet op voorraad is. Dan mail ik mijn vraag door en krijg vervolgens geen reactie. Niet tevreden dus, over mijn eerste bijstelling bij hen. Zal waarschijnlijk geen gevolg krijgen.

Uiteindelijk mijn review aangepast. Ik ben namelijk gebeld en het is toch nog netjes opgelost.

• Hoe beoordeel je Holy-Supps.nl?

• Carla Avarello
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Top prijzen voor supplementen en snelle levering

• Jamie Van Dijk
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Ik heb mijn bestelling supersnel ontvangen!

• Shanice Paesch

Helemaal prima🫶🏽

• Bella
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Altijd snel en netjes geleverd.

• Chance
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Fast delivery. I am still astonished as to how the Oxysleep tastes delicious. It's rich and creamy, perfect to close the day. I am so relaxed after having a cup. Been drinking it everyday so far. Will get more.

• Rabiullah Amirzada

👍Best

• Gwendelline Giterson
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Snelle levering, top service!

• Dani Pereira

• Michelle Van der sluijs
    Geverifieerde klant van Holy-Supps.nl

Volgende dag was de bestelling binnen !