Home & Garden Care
Home & Garden Care is opgericht in 2020 en richt zich op de verkoop van producten die gebruikt worden voor onderhoud en bescherming tegen plagen in uw huis en uw tuin. Home & Garden Care levert uitsluitend A-merken waardoor de gebruiker altijd verzekerd is van kwalitatief hoogwaardige producten die ook echt doen wat ze beloven. Met een ruim assortiment en voldoende product op voorraad kunnen de bestelde producten razendsnel op een door u gewenst tijdstip op een door u opgegeven adres worden afgeleverd.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.