Duidelijke omschrijving, produkt is precies zoals omschreven. Goede verpakking. Hele fijne communicatie! Ben er heel blij mee.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2016
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- Riet
- Moniek
Mooie producten en een hele goede service!
Hoe zou je HomeLiving.nl beoordelen?
- Danielle
Goede kwaliteit en goede service! Mooie producten voor een leuke prijs. Goede service en snelle levering!!
- Marcel H.
Gisteren bankstel en stoelen geleverd gekregen. Afspraak was tussen 8 tot 12 weken, na 7 weken geleverd in Delft Centrum, smalle straat en een grote bankstel. Na het passen en meten van de bakwagen keurig geparkeerd. Bankstel paste niet door de voordeur, dus besloten om deze via balkon eerste verdieping door te steken. Eenmaal in de woonkamer keurig uitgepakt en de poten gemonteerd. Na afloop alle verpakkingen weer meegenomen. Super blij met onze nieuwe bankstel en stoelen. Heel blij met het advies in de winkel en verloop! Zeker een aanrader!
- Otto Perdeck
Ik heb er een paar mooie placemats besteld. Ze kwamen snel binnen. Er ontbrak een klein onderzettertje, maar dat werd onmiddellijk nagestuurd. Zeer goede service!
- Martijn Alserda
Product met 2 jaar fabrieksgarantie binnen een jaar defect. na een mail geheel kosteloos een vervanging toegestuurt gekregen. Reactie was uitermate snel, vriendelijk en duidelijk.