Homeworxs
Joel Tahapary
Sean is een baas, neemt de tijd voor je en heeft me erg goed geholpen.
Antwoord van HomeworxsYES!!!! Hier doen we het voor!! Graag gedaan :)
Remie
Moest een aantal producten omruilen en dat is ontzettend fijn en snel verlopen. Ben erg tevreden over de producten en de service van dit bedrijf.
Antwoord van HomeworxsHi Remie, Super bedankt voor de review!!
Hoe beoordeel je Homeworxs?
Hans Jasperse
Een per ongeluk verstuurd onjuist netsnoer werd pijlsnel aangevuld met / vervangen door het juiste exemplaar met de goede apparaatstekker
Harry van Schenk Brill
Goede HP computer gekocht voor een zeer nette prijs . De service is uitstekend. Homeworxs is een aanrader !!
Montoya
Komen alle gemaakte afspraken na. Kreeg zelfs geld terug, toen ik hun erop wees wat was afgesproken.
olaf
Mooie prijs en goede service, binnen enkele minuten krijg je een reactie, en de bestelling was super snel binnen (aanrader om hier te kopen!)
Antwoord van HomeworxsHi Olaf,
Graag gedaan! Dankjewel voor de feedback. Altijd fijn om klanten verder te helpen:) -
Willie Hamers
Het product was goed verpakt en ook snel geleverd.
Antwoord van HomeworxsSuper!! thx voor de feedback!
F A
Ik wil jullie bedanken voor de snelle service en snelle antwoorden op mijn vragen. Refurbished 4g router gekocht, had het met spoed nodig voor in het buitenland. Heb het netjes op tijd en goed verpakt binnengekregen.
Antwoord van HomeworxsHoi! Thx voor het kiezen voor Homeworxs! Veel plezier en mag de router ze taak goed vervullen!
Goedkoop en snelle service
Heel scherpe prijzen, snelle levering en snelle reactie op je vraag
Antwoord van HomeworxsThx voor de review!! Service voor onze klanten is het leukste kant van het zaken doen!
Luis Barreto
Mooie kwaliteit voor een mooi prijs!
Antwoord van HomeworxsThx Luis! Fijn dat ik een oplossing heb kunnen bieden voor je uitdaging:)
Mooie zaak mooie producten
Dit is een mooie zaak met mooie spullen.
De service is uitstekend via de whatsappe contact gehad en vrijwel direct goed meedenkend antwoord. 👍🏻👍🏻👍🏻.
Gr. Michel V
Ans
Mooie prijzen en super snelle en adequate reactie via de chat!!
sean
Dit is mijn winkel en zo nu en dan loop ik even het order proces door voor optimalisatie. Heb je tips voor verbetering, laat me het even weten!
Sriram Madhavarapu
Great Service, Easy checkout and lot of options available
Frank
Goede prijs en service. Duurde even voor ik mijn bestelling, ThinkPad Docking station, binnen had, maar ik werd wel heel goed geholpen. Ik ben twee maal gebeld over de vertraging, wat ik heel erg prettig vind. Zo bleef ik niet in het ongewisse.
Ik was vergeten om displayport kabels er bij te bestellen. Gauw er nog even achteraan gebeld en die konden gelukkig nog mee in de zelfde bestelling. Super top! -
Bram
Goede prijs, makkelijk bestellen, product voldoet helemaal aan de verwachtingen. Goed verpakt, snel geleverd en goede verzend info.
R
Had een dockingstation besteld die het niet helemaal goed deed met mijn laptop. Even een appje en je wordt bijna direct geholpen. Er word gelijk naar een oplossing gezocht. Kreeg nog een dockingstation opgestuurd die die ik even uitgeprobeerd heb en alles werkte. Heb de oude retour gedaan zonder problemen.
Top service! Zou het iedereen aanraden
Antwoord van HomeworxsGraag gedaan! het aangename contact is wederzijds geweest, dank voor de review:)