Honingdirect.nl
San
Antwoord van Honingdirect.nlFijn om te horen dat je tevreden bent! En veel plezier met het geven van je kerstcadeau.
Maureen Brouwer
Snelle levering en mooi formaat kaarsen, tegen een vriendelijke prijs!
Antwoord van Honingdirect.nlDank je wel voor je mooie review - dat waarderen we enorm!
Hoe beoordeel je Honingdirect.nl?
Elly
Bestellen was eenvoudig en de levering heel snel. Goed verpakte (glazen) pot.
Antwoord van Honingdirect.nlDank je wel voor je fijne beoordeling🐝✨
Truus Lageveen
Lekkere hakhoing
Antwoord van Honingdirect.nlHartelijk dank voor de positieve beoordeling, Dat stellen we op prijs.
Jacqueline Visser
Goed verpakt en de honing is echt heerlijk! ❤️
Antwoord van Honingdirect.nlDank je wel voor je zoete review - daar worden wij en de bijtjes blij van 🐝✨
Wendy
Heerlijke honing en snel bezorgd voor een goede prijs.
Antwoord van Honingdirect.nlDat horen we graag! Fijn dat je tevreden bent.
johan Freeke
snel geleverd
Antwoord van Honingdirect.nlHartelijk dank voor je positieve beoordeling! Dat stelt we echt op prijs.
Lumnije Ademi
Zo snel geleverd 👍🏻👍🏻👍🏻 het product is super vers !!
Antwoord van Honingdirect.nlDank je wel voor je lieve woorden! Zo leuk om te horen dat je tevreden bent. 💛
mostafa Ferchache
Jelly royal is een substantie dat in de koeling hoort als ik die krijg na twee dagen ingewikkeld in een stukje papier dat lijkt mij niet handige.
Cees Heeren
Goede snelle levering
Bernadette
Snelle service, goed en veilig ingepakt en goede kwaliteit bijenwas
T. Spijkman
Alles goed en snel verlopen.
Martin Zwitser
Snelle levering en honing is heerlijk
Zeynep Dogan
Snelle levering en van hoogwaardige kwaliteit
Cindy
Een heerlijke honing in een bijzondere verpakking. Zowel voor eigen gebruik als om cadeau te geven een echte aanrader.
Edeltraud Cosemans
Zeer snelle levering. Het zijn allemaal top producten. Ben aangenaam verrast, prijs/kwaliteit is ok.
Herma Koot
Snel geleverd en mooie producten
Rein Korthals Altes
Snelle levering, heerlijke honing
Ellen
Keurig geleverd, zoals aangegeven
Ellie
Ik koop al jaren hier en zal dat blijven doen. De producten zijn heel goed en snelle verzending is top. 🐝 happy.