Gewoon weer super snel geleverd, ben perfect geholpen door Rick via mail, de aanschaf van de Tango fire 4000 is ondanks het afstellen van de laser een goede koop.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2019
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.
- PeterdL
- Martin Timmers
Besteld en al 1 dag later in huis echt top. Item voldoet precies zoals omschreven en functioneert uitstekend, geen wiebelende funnel meer met laden van kruit.
Hoe zou je Hop.nl – Specialist in precisie schietsport en herladen beoordelen?
- Anno Platte
Mooi bedrijf dat de afspraken ook echt na komt. Goed assortiment kwaliteit spullen, en een goede fysieke voorraad. een uitgebreide goede en vooral "eerlijke" omschrijvingen van de producten op de webside, je weet wat je krijgt. Snelle levering, degelijk verpakt, dus schade vrijwel uitgesloten. Zoals gezegd, een mooi bedrijf waar we zeker meer gebruik van gaan maken.
- Jack
Snelle levering , weer aardig presentje er bij Gelukkig geen whiskey glas 🤣 ( heb er al 3 van) maar wapenolie , komt altijd van pas . Goede leverancier en deskundig vakmanschap en gereedschap in de webshop
- gearman
Mooie artikelen en een snelle levering! Prima!
- J. A.
Whet thumbler bestelt maar met de verkeerde rvs naaldjes, binnen 10 minuten een mail en mijn fout/onwetenheid door hun rechtgezet. Ook nog eens snel bezorgd,prijs is marktconform dus dikke 10!