House of Moms

House of Moms

House of Moms is de webwinkel voor baby en kind. Je kunt onder andere bij ons terecht voor de babyuitzet, spulletjes voor de kinderkamer, verzorging en speelgoed. Verder zijn er verschillende gastblogs/ tips en weetjes en een persoonlijke blog te lezen.
De zekerheden van https://www.houseofmoms.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Joan Celi- Leenaarts, ik ben getrouwd met een lieve man en heb een grote kinderwens. Het feit dat ik het altijd een hels karwei vindt om een leuk baby/kinder cadeautje te kopen heeft er voor gezorgd dat ik deze webshop ben begonnen. Ik hoop met deze webshop veel moeders en aanstaande moeders blij te maken met hippe spulletjes voor baby en kind. 

Wij werken uitsluitend met veilige en bekende merken zoals Jollein, Mushie, Childhome, Frigg, Naïf, Ilmaha, Jabadabado en Meyco.


Bekijk Manifest