Hout&Herinnering
Reine Gijbels
Ik heb deze mooie herinneringsbox voor mijn tante en nonkel laten maken ter herinnering van mijn overleden neef. Als een spoedlevering geplaatst afgelopen dinsdag en gisteren in voormiddag al thuis geleverd. De kist heeft een zeer gedetailleerde afwerking met zelf te bepalen tekst. Zeer klantvriendelijk, een snelle reactie op mijn vragen, een mooie afwerking en een snelle verwerking. Ik ben zéér grote fan van deze mooie herinneringsbox. Hout&Herinnering is dus ZEKER een AANRADER!
Yvonne
Wat een prachtige herinneringskisten hebben we mogen ontvangen. Erg mooi en doordat het zo goed verpakt was, is alles piekfijn aangekomen.
Hoe beoordeel je Hout&Herinnering?
Suzette Boeve
Fantastische service! Ik vond het superfijn dat we vooraf een voorbeeld kregen, na goedkeuring zijn ze aan de slag gegaan. Het eindresultaat is echt prachtig. Het was een geweldig cadeau om te geven en de ouders waren er heel blij mee.
Tietsja Ekhart
Super snelle en prachtige kwaliteit
Robert Nijhof
Prima service. Eerst goed overleg. Daarna een proefdruk en vervolgens het uiteindelijke product snel geleverd. Helemaal tevreden. Kwaliteit is meer dan prima! Bedrijf is goed bereikbaar. Zelfs s avonds werd er binnen 5 minuten op de whatsapp berichten gereageerd. Super netjes.
Marian Joosten-Claessens
Snelle reactie en snelle levering, mooi product!
Miranda
Prachtige herinneringskisten binnen gekregen. Zeker een aanrader!
Anita
Prachtige print op de kist, heel blij mee! Snelle levering!
Lida
Een prachtige doos en de foto ziet er ook heel mooi uit. Wij zijn er heel blij mee. Mooi cadeau om te geven.
Bjorn
Snel geleverd. Ziet er prachtig uit. En goede en snelle service. Zeer tevreden klant
Rosan Van Gessel
Extra snelle bezorging in verband met de korte tijd voor het feest. Echt heel mooi!!
Viv
Hele duidelijke communicatie. goed en snel geholpen met een perfect resultaat. dank je wel en ga zo door!
Marian
Goede service, de kist is prachtig geworden.
Linda Gosman
Hele mooie houten doos en gravure. Heel blij mee!
Lisa
Helemaal naar wens! Super mooie herinneringskisten besteld en geboortekaartjes bundels. Van tevoren eerst een proef druk gehad zodat ik kon checken of het inderdaad naar wens was. Snelle communicatie en goed/zorgvuldig ingepakt voor de bezorging.
Myl
Goede service, reageren snel. Erg mooie producten en heel mooi gemaakt!
Karin
Onwijs blij en dankbaar voor de mooie houten kist die we hebben mogen ontvangen. Na het plaatsen van de bestelling werdt er via de mail contact opgenomen met een proefdruk en konden we nog eventuele aanpassingen doorgeven. Erg fijn dat je van te voren dus weet hoe het eruit komt te zien. Ook een kleine persoonlijke aanpassing was geen probleem. De toplaag die we hadden gekozen was de subtiele glitter, deze is ook echt mooi subtiel. Ze beiden een persoonlijke service ondanks dst je via een online webshop besteld. En het eindproduct is prachtig.
Marjon ten Berge
Blij met de mooie kist!
Yvonne Grasman-Mennega
Fijne en snelle levering en service. Een pracht product mogen ontvangen. Echt een aanrader.
Emely
Zeer mooie afwerking van kist, heel tevreden ermee