Hout&Herinnering
Erik van der Wal
Ik mis de
Vera van den Ham - Ross
Fijn contact, heel mooi persoonlijk product
Hoe beoordeel je Hout&Herinnering?
Alinda Fikse
Super service en mooie producten, snelle levering.
Sylvia Zanting
Fantastische afwerking, goed contact👍
Marlie Soppe
Snelle levering ondanks vakantieperiode, fijne communicatie en een erg mooi product ontvangen.
Sanne Hoekstra
Fijne en snelle communicatie. Hele mooie grote kist ontvangen met het geboortekaartje van onze zoon! Ik ben heel tevreden!
Hanne Vanherck
Super mooi gedaan 😍
Angela
Goede service. Op mijn vraag voor een proefdruk werd gereageerd en voorbeeld werd gemaild. Snelle verzending.
Ilonka Steenbergen
Doordat ze op vakantie waren langere wachttijd maar dan kregen we wel een leuke korting. Goed meegedacht over hoe een vierkant kaartje op een rechthoekige kist en na de vele berichtjes heel blij nu net het resultaat!
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Ilonka, bedankt voor je mooie review! 😍 Heel veel plezier met de mooie herinneringskist.
M Koning
Mooi maatwerk en prachtig resultaat!
Antwoord van Hout&HerinneringFijn om te horen! Bedankt voor je beoordeling 😁
Marieke van Kreij
Super fijne en goede service. Voldoet zeker aan de verwachtingen.
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Marieke, heel erg bedankt voor je beoordeling ❤️
Lena D'Hondt
Prachtige houten kisten. Een mooie herinnering voor altijd. Heb ze al beide gevuld ☺️
Antwoord van Hout&HerinneringBedankt voor je review Lena 😍
Kloppenburg
Super service en een heel mooi product ontvangen!
Antwoord van Hout&HerinneringHeel erg bedankt voor je beoordeling! 🤩
Samantha Groenendijk-Voorend
Hele mooie kwaliteit van de kisten. 3 stuks besteld en allemaal prachtig. De gravering aan de binnenkant maakt het helemaal af.
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Samantha, bedankt voor je leuke review 😍
Yara Van der Wolk
Heel mooi doosje! Dankjewel
Antwoord van Hout&HerinneringHi Tara, bedankt voor de 5 sterren 🤩
Oliver Vinke
Prachtige kist met geboortekaartje en kwaliteit!!
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Oliver, bedankt voor je review. Fijn om te horen 😁
Jasmine Van den Berg-Twist
Mooi product en top service! Ik was de korting vergeten en die hebben ze achteraf keurig verwerkt. Zou hier vaker wat bestellen!
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Jasmine, bedankt voor je bestelling in onze vakantie tijd. Helaas kan ik geen mailtje van je vinden met een vraag betreffende je bestelling. Hopelijk ben je wel blij met het prachtige echo doosje en heeft deze wel 5 sterren verdiend 😍
Carola Goedendorp
Aan de dure kant maar met een leuke zomervakantie actie 2 kisten voor onze zonen besteld. We zijn er blij mee. Persoonlijk berichtje erbij is altijd leuk! Via mail goed op de hoogte gehouden.
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Carola, heel erg bedankt voor je mooie review 😍
chantal
Prettig contact. Meedenkend en vlot geleverd! Mijn nichtje was er erg blij mee 🙂
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Chantal, fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor je review 😍
Super snelle service en het product is prachtig! We hebben wel eens eerder zo'n box laten maken, maar niet eerder dat de uitvoering zo mooi was.
Antwoord van Hout&HerinneringHoi Merel en Sten, bedankt voor jullie mooie review! Heel erg veel plezier met de mooie boxen!