Hout&Herinnering

Hout&Herinnering

Houten herinneringskisten, foto en graveringen op hout
9,9
Filter 906 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 579 met beschrijving

• Mieke Alfieri
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Iets vertraging in levering maar dit was heel netjes per mail aangegeven! Een prachtige herrinneringskist voor onze kleindochter haar 1e verjaardag! Een herrinnering voor altijd!

• Janet
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Goede service en snelle levering na de vakantie van het bedrijf. Wat een mooi eindresultaat, echt een perfect kraamcadeau!

• Hoe beoordeel je Hout&Herinnering?

• Milan
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Eerlijke en fijne communicatie. Men was verlaat ivm de 9 maanden beurs, prima gecommuniceerd. Al met al denk ik dat de kist qua formaat klein is, voor de prijs wat je betaald. Anderzijds is de prijs wel marktconform.

• Marjolyn Bochoven - de Groot
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Mooie prijzen en super levering en past perfect in onze babykamer.

• Gerrit Huckriede
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Geweldige service en hele mooie producten

• Manon Walter
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Geweldige service en de Herinneringskist is prachtig! We gaan hier de spulletjes van onze kleine man mooi ik bewaren!
    BEDANKT!

• Renate Mattijssen
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Snelle service, mooi produkt!

• Sylvia
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Ontvangen zoals ontwerpen zijn ingediend. Erg blij met het resultaat!
    Mooie houten memoryboxen mogen ontvangen.

• Bella
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Mooi product en snelle levering! Nadat ik een typfout vanwege huisnr had gemaakt, is dit gelijk opgelost :)

• Brecht Bittink
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Voor de tweede keer een luxe herinneringskist met foto laten maken. Beide keren top service en super kwaliteit. Erg tevreden over communicatie. Prijs-kwaliteit verhouding is goed!

• Astrid Jeunen
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Super service! En heel mooi en met denkosigr details

• Andy
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Vragen werden snel en correct beantwoord, kreeg het bewerkte kaartje via de mail zodat je kunt bekijken hoe de deksel eruit komt te zien. Top service.

• Karin Thissen
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Prachtige herinneringskist. Erg netjes en goed beschermd verzonden. Ben er heel erg blij mee!

• Cora
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Geweldige service. De communicatie is erg goed en snel. Bij vragen word je vriendelijk en snel geholpen .
    De geboortekist was erg goed en netjes verpakt.

• Tessa
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Goede & duidelijke communicatie! Heel tevreden en dankbaar met de herinneringskist!

• Elles Dekker
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Proefduk snel in de mail ontvangen, hier door echt een mooi eigen ontwerp ontvangen

• Anja van Halen

Wandlampje Beertje

• Linsey Brozius-Timman

Super leuk leeuwen nachtlampješŸ˜

• Anouk de Haas

Aanrader

• Mel issa
    Geverifieerde klant van Hout&Herinnering

Super blij met mijn bestellingen!
    De bezorgdienst waar jullie mee werken, pleurt de doos helaas wel snel voor je deur en rijden vervolgens weg..desondanks er duidelijk breekbaar op de doos staat aangegeven. Gelukkig is er niets met mijn bestelling gebeurd maar misschien in de toekomst een andere koerier gebruiken..