Hout & Plezier

Hout & Plezier

Hout & Plezier voor bijzonder, duurzaam speelgoed. Wobbel, Grimm’s, Grapat, Fagus, Ostheimer, Maileg, TriClimb, Holztiger, Bajo en vele andere topmerken.
9,7
Filter 2126 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1512 met beschrijving

• Dianne
    Review voor Hout & Plezier

Het product is prima, maar het werd verstuurd in een erg dun kartonnen doosje met de verpakking van een rol wc papier erin.

Antwoord van Hout & Plezier

Goedemorgen Dianne,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat onze verpakking enige vragen bij je heeft opgeroepen. Er zit een gedachte achter, daarom leggen we het graag even uit.

Voor het verzenden van onze bestellingen hergebruiken we zoveel mogelijk materialen. Het doel is uiteraard om je bestelling zo goed mogelijk bij je te krijgen. Wij belasten het milieu niet met op maat gemaakte doosjes, gevuld met plastic en bedrukt met eigen slogans en logo's, die vervolgens meteen worden weggegooid.

Door het hergebruik steunen we ook goede doelen, zoals de Good Roll (wc papier). Wij gebruiken ook hun wikkels als verpakkings- en opvulmateriaal om aandacht te geven aan de goede dingen die zij doen; bouwen van toiletten in Ghana door verkoop van duurzaam toiletpapier. (Én de verpakkingen zijn nog vrolijk ook ;-)

Zo proberen we elke dag het goede te doen, en te zorgen voor een glimlach met ons mooie en duurzame speelgoed :-)

Fijne dag!

• Anita Romanova

Mooie producten!

• Hoe beoordeel je Hout & Plezier?

• Gerdie
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Alles klopt, bezorging, kwaliteit en prijs. En een leuk berichtje van de elfjes!

• Erah Bouwman
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Geweldige service, de elfjes zijn echte toppers :)

• Anne Huberts
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Goed verpakt en snel geleverd!

• Marinka Versluis
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling geleverd wordt. Alles was netjes verpakt. Keurig briefje erbij dat er nog een nabestelling komt. Zal zeker hier nog een keer een bestelling plaatsen.

• Nelleke Rasmussens
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Mooie materialen, vlot geleverd.

• Wil
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Vlotte, snelle en supervriendelijke behandeling, het voelde als een sprookje!

• Rosa Emmanuel
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Mooie producten van mooie kwaliteit, hele leuke webshop!

• Cobi Storm-Strous
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Goed geleverd, mooi verzorgd.

• britt lemey
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

De prijzen zijn aan de dure kant maar het materiaal is van zeer goede kwaliteit en zeer duurzaam! Ook de service is top! Bedankt!

• Evie M.
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Leuke site en ben zeer met me knuffelen. En ook nog eens snel verzonden. Ga zo door. Groetjes Evie.

• elise pauwelyn
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Topservice!!!! Nog verzonden op hun uitloopdagje voor hun verlof en de dag er na al in huis in België. Super vriendelijke mail en service!!!!

• Aafke Vergeer
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Snel persoonlijk contact,en de levering zoals beloofd voor de kerstdagen.Terwijl ze aangaven dat ze met vakantie gingen,toch opgestuurd Zo blij mee. Top.

• Femke
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Hele fijne producten, goede levering en mooi verpakt

• Anneke van Haastrecht
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Allerlei leuk en educatief speelgoed voor kinderen te vinden.

• Anne
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Fijn deze winkel gevonden te hebben, ben heel tevreden. Mooie producten, snelle levering. Dank!

• Mignon Radstake
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Snelle levering en een lief briefje erbij!! Voor het eerst hier besteld maar zeker niet de laatste keer..!

• DIANA LLANAS
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Great service and great selection of products!

• Grietje
    Geverifieerde klant van Hout & Plezier

Mijn zoon is heel erg blij met de dieren! Hele mooie hand gemaakte dieren! Voor vele uren speel plezier😀