Houten Kozijn Outlet
Sandor Horvath
Ik bestel altijd mijn kozijnen hier en altijd tevreden
N
Mooie ramen
Hoe beoordeel je Houten Kozijn Outlet?
Sjoerd de Moor
Twee krassen in het glas. Minstens vijf beschadigingen aan het kozijn. Glaslatten waren te groot. Levering een week te laat.
Antwoord van Houten Kozijn OutletBeste Sjoerd,
We betreuren deze review. Helaas zijn deze klachten nooit bij ons via de mail of ons serviceformulier aangemeld. We hadden graag de kans gehad om deze problemen voor u op te lossen.
Team Houten Kozijn Outlet -
Jeroen Jong
Prima surf
RG Roeven
Even lastig met de draairichting van de draaikiepramen.
Maar de vraag werd duidelijk beantwoord.
Ben zeer te vrede met de draaikiepramen. -
William van der Stelt
Goede kwaliteit,service en bezorging. gewoon top
Bert Smits
Snel en zeer mooie kwaliteit
Eduard ter Doest
Top prijs kwaliteit en service en opvolging.
Merel
Goed kwaliteit, maar laat af en toe haken en ogen vallen wat betreft service. Wij hebben een week voor de levering geen e-mail gehad en dag van te voren kwamen ze er achter dat er iets was mis gegaan (doordat ik belde). Hierdoor zouden de kozijnen een week later geleverd worden, er kon niks geregeld worden. Na lange gesprekken en boos worden kon er Opeens wel iets geregeld worden door spoedlevering, maar erg jammer dat het zo moest. De latten voor het kleine kozijn waren te lang, deze kregen wij niet erin. Hierover gebeld, zou opgelost worden maar niks meer ontvangen. Service is erg matig.
Jorg Wiltink
Helemaal top! Al Google review gedaan 👍
W.P. van Deudekom
Goede communicatie en er wordt netjes teruggebeld
Overzichtelijke offerte en goed advies
Afspraak levertijd correct
Nette levering en mooi product
Vriendelijke afhandeling chauffeur levering
Systeem ophalen houten krat werk perfect
Nette afmelding van het totaal
Een van de weinige bedrijven waar het vlekkeloos verloop en ik maak wat mee!
Ben dus zeer tevreden en dat ben ik niet snel.
Dank daar voor.
Jaap Laurent
Prima kozijnen en super korte levertijd
M. Eelen
Goede service en makkelijk te bestellen.
Knofie
Goede kwaliteit kozijn. Afspraken worden perfect nagekomen.
Jeroen van Grunsven
Prima service
Frank Hogenbirk
Tijdens het productie werd ik op de hoogte van de voortgang gehouden. leverplanning was ‘s morgens vroeg, Dat werd middags. Kozijn ziet er prima uit en is makkelijk te plaatsen. Sluitwerk was helaas niet gecontroleerd waardoor de deur niet op het loopslot bleef.
Na melding de plaatjes alsnog ontvangen en het euvel is verholpen.
Verder alles prima. Ben tevreden. -
Cornelis Marcel Scheurkogel
Mooie producten en zeer klantvriendelijk.
Thijs Combe
Mooie kwaliteit kozijnen!
Richard van Noije
Goede service vanuit de kozijnen outlet. De chauffeur was iets minder meedenkend. Die had niet veel zin denk ik. Maar al bij al... prima kozijn voor een leuke prijs
Willy Sanders
Komen afspraken goed na. Snelle levering . Goede kwaliteit . Mooie prijs . Ben dik te vrede.