Houten Meubel Outlet
Inkoop van partijen
Dankzij onze zeer scherpe inkoop van grote partijen zijn wij in staat om de meubels tegen zeer lage tarieven te verkopen. Bovendien zitten we niet op een dure A-locatie en doen we er alles aan om onze kosten zo laag mogelijk te houden. Dit alles doen we om een zo scherp mogelijke verkoopprijs te kunnen hanteren, want daar staan we voor. Zo kan iedereen over een mooi interieur beschikken voor een voordelige prijs.
Marian
Wij zijn fysiek in de winkel geweest, prachtige spullen, levering snel en top
Erik Graumans
Echt een prachtige tafel, hele goede service en bedankt alvast 👍👍groeten van Erik en Liliane
Hoe beoordeel je Houten Meubel Outlet?
Willem van Stralen
Goede service , vriendelijke mensen , producten werden op tijd thuis afgeleverd , en mooi assortiment .
Jacqueline Jongeneel van de wekke
Zeer mooie sitetable en
snelle levering -
Erik Hertogs
super snelle levering. Prima product.
Janneke
In één woord TOP! Super degelijke en tegelijk prachtig mooie tafel! Top product en super service en levering!
S. Zutt
Alles verliep zoals afgesproken. Snelle levering en netjes thuis bezorgd
Nicole Schager Rutten
Een kapot nachtkastje gekregen, bij 1 zaten er schroeven bij, maar maar 1 ringetje, en bij het 2de zat helemaal niets bij !
Antwoord van Houten Meubel OutletGoedemiddag,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de levering helaas niet in orde was. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Dit was bij ons helaas nog niet bekend. We zien dat u nog geen contact met ons opgenomen heeft. Zou u een mail willen sturen zodat we dit voor u kunnen verhelpen? We horen graag van u zodat we u snel verder kunnen helpen.
Met vriendelijke groeten,
Team Houten Meubel Outlet -
Frank
Mooie meubel al eerder diverse spullen besteld
Loes van Rens-Philippens
Zeer mooie salontafel waar ik echt blij mee ben, ook een hele goede levering
Louis Korthout
Geen problemen maar de struktuur en de kleur wijkt veel af van de foto. Heeft minder stuctuur en is wat rooier.
SvO
Mooie prijs voor mooie kapstok en goede service
Frans Essers
O zo snel ;-)
Harold
Fijne tafel, kwaliteit en prijs verhouding is erg goed.
Geert
Geweldig service, snelle levering met een prima vervoerder
Sabine
super snelle levering
Wim De Bie
Een los latje van de la
Gea Steenhuizen
Goede service.
Online besteld. Telefonisch contact gehad. -
Kirsty Bernardi
Snelle levering, goed contact met klantenservice!
Willem Gerritsen
Na het bekijken via internet zelf naar de winkel gegaan. Hier de meubelen gezien die we wilde hebben. Heel vakkundig te woord gestaan door een verkoopster die van alles op de hoogte was. Zij kon de zaak goed verwoorden. Ook vertelde ze dat sommige meubelen al klaar waren en ander nog in elkaar gezet diende te worden. Ook de levering van de meubelen ging voortreffelijk.