HoutenKerstboom.com
Just de Leeuwe
Probleemloze levering binnen een korte termijn
Yves
Perfect!!! Vlot en correct! Kortom een absolute aanrader!
Hoe beoordeel je HoutenKerstboom.com?
Attie
Prima service, uiterst snelle levering en het cadeautje wordt bijzonder op prijs gesteld!
Lieuwe
Snelle levering en keurig verpakt!
Julie
mooi!
Paula Ruijgrok
Mooie verlichting. Goed verpakt en snel bezorgd. Prima
grace
Bestelling netjes afgeleverd en mooier en makkelijker dan verwacht. Tevreden!
Roon
Mooie alternatieve kerstboom. Degelijk materiaal. Snel bezorgd 12/12 besteld en de volgende dag in huis.
Enige instructie voor de lampjes zou handig zijn: hoe vaak wikkelen om precies uit te komen met de lengte van het lichtsnoer.
Ik ben er blij mee. -
Bert
Snelle levering en goed product
Mirjam
Snelle levering. Lampjes deden het niet. Dit werd snel opgelost.
Zeer goed service. -
Luc P.
Prima service!
Helemaal prima en lastig te fixeren
Snelle levering. Mooie lampjes met echt warm licht maar bevestiging aan de houten latjeskerstboom is erg ingewikkeld omdat de draad steeds wegspringt. Uiteindelijk plakband moeten gebruiken om de draad te fixeren. Dat is onnodig veel werk
M
Mooi product, snelle levering. Helemaal tevreden mee.
Marjon
Snelle levering, spira large kerstboom is precies zoals op de website. De lampjes aanbrengen is even een dingetje. 24 meter is ruim voldoende.
Agaath
Bij ontvangst van de prachtige walnotenhouten kerstboom van Yelka bleek helaas een latje beschadigd te zijn. Foto’s gemaakt en opgestuurd en ik kreeg dezelfde dag nog een reactie. Nu ontvang ik een week later een nieuw latje. Super service. Snelle reacties op mailtjes, zeer oplossingsgericht en vriendelijk en een snelle levering.
Ingrid
De website gaf een duidelijk overzicht en mijn aankoop werd, keurig verpakt,
de volgende dag bezorgd. De kwaliteit is heel goed. -
What you see is what you get!
De uitvoering is mooi en goed afgewerkt.
De communicatie over ontvangen verzenden duidelijk. De ver,ending was snel. De verpakking heel fijn en goed bruikbaar bij het weer opruimen van de spira. -
Ton
Geweldige service en snelle levering. Ziet er prachtig uit.
Bea Melis sne
Snelle levering en producten zien er goed uit
J.J. Jager
Prachtige kerstboom, een echte eyecatcher!
Gemakkelijk te monteren, mooie kwaliteit materialen.