Houthandelgigant.nl

Houthandelgigant.nl

Houthandelgigant, de online tuinhoutspecialist!
9,6

• richard croon

Heel goede service

• Sebastiaan
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast prettige en duidelijke communicatie en voor onze bestelling een snelle levering (8 dagen). De bestelde planken werden door een zeer vriendelijke bezorger én met een glimlach bezorgd. Er was iets verkeerd bezorgd, maar na een telefoontje is dit direct en snel opgelost. Aanrader om hier te bestellen, nette en goede producten, ze zijn klantvriendelijk én hebben goede service.

• Hoe beoordeel je Houthandelgigant.nl?

• Harm
    Review voor Houthandelgigant.nl

Goeie service en nette en vlotte afhandeling van vragen

• Margien
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Levering ging netjes op datum in goed overleg. En altijd goede communicatie. Top bedrijf

• Jolanda
    Review voor Houthandelgigant.nl

Fantastische services! 1 jaar na aankoop kont ik de hardhouten tuinkast door omstandigheden pas teren en in elkaar zetten. Toen bleek dat ik de losse onderdelen en beschrijving niey meer kon vinden. Na 1 belletje en een vriendelijk gesprek kreeg ik een dag later de bevestiging dat de onderdelen en beschrijving opnieuw opgestuurd worden rn dat er geen kosten aan verbonden zijn! Grote klasse!

• Elsje
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Prima levering, goed verpakt, snel in elkaar gezet

• Michiel Roosen
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Snelle levering, fijne service, direct contact. 1 product was niet voorradig, denken actief mee naar een oplossing. Uiteindelijk een vervangend product ontvangen die iets duurder was, maar dat werd niet verrekend. Top!!

• Sharon Bruin
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Goede service. Bij vragen word je telefonisch keurig geholpen. Je word ook keurig op de hoogte gehouden over de bestelling kwa appjes. In 1 woord geweldig bedrijf

• Joost de Boer
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Product zoals op website, netjes geleverd, vriendelijke chaufeur/bezorger

• Jw
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Geweldige service, goed contact, komt afspraken na!

• Lies Gronemann de kok

Gewoon TOP

• Wouter Slob
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Wij zijn allereerst erg tevreden over de kwaliteit van de levering. Daarnaast zijn we prettig en doelmatig geholpen bij vragen die we hadden.

• Rick Willems
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Het hout splijt snel, zelf met gebruik van de juiste schroeven, maar na goed klantcontact worden de gespleten latten uit coulance nageleverd.

Antwoord van Houthandelgigant.nl

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het hout bij uw tuinkast is gaan splijten, ondanks het gebruik van de juiste schroeven. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij willen graag aangeven dat dit probleem bij dit model tuinkast niet eerder is voorgekomen. Het hout dat wij gebruiken wordt zorgvuldig geselecteerd en bij correct gebruik van de aanbevolen schroeven en voorboren zou splijten normaal gesproken niet mogen optreden.

Omdat wij kwaliteit erg belangrijk vinden, zouden wij graag wat extra informatie ontvangen (bijvoorbeeld foto’s van de situatie en welke schroeven exact zijn gebruikt). Graag naar info@houthandelgigant.nl Zo kunnen wij onderzoeken wat er mogelijk is gebeurd en samen tot een passende oplossing komen.

Wij staan voor onze producten en helpen u graag verder.

• Ricardo Marini
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Mooi product maar de afwerking kan beter.

Antwoord van Houthandelgigant.nl

Bedankt voor je feedback en dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij dat je het product mooi vindt, maar we begrijpen dat je niet helemaal tevreden bent met de afwerking. Wat betreft de afwerking: we streven ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden, maar we willen je erop wijzen dat de prijs waarvoor we dit specifieke product aanbieden inderdaad rekening houdt met het productieproces. We vinden het jammer dat de afwerking niet aan je verwachtingen voldoet en zullen dit meenemen in onze toekomstige productverbeteringen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd open voor verdere toelichting. We hopen dat je alsnog tevreden zult zijn met je aankoop en staan klaar om je verder te helpen indien nodig.

• Bart Carpentier Alting

Super goed! 😊

• Wolf

Snel, netjes zonder problemen

• Jean-pierre Roks
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Precies wat ik nodig had.

• Pieter Brouwer
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

De bestelling duurde even, maar goed geinformeerd

• Elsje
    Geverifieerde klant van Houthandelgigant.nl

Mooie prijzen en goede service

• johan suurmeijer

PRIMA BEZORGING VOOR EEN PRIMA PRIJS