Houtmeid
Esther
Prettige communicatie. Snelle levering. Mooi resultaat 👌🏼
Antwoord van HoutmeidSuper bedankt voor deze mooie review!
Tida Galbraith
Helemaal TOP
Antwoord van HoutmeidHa Tida! Dankjewel voor je mooie review, daar ben ik dan weer heel blij mee :-)
Hoe beoordeel je Houtmeid?
tevredenklant
Supertof product, mooi afgewerkt, en hele flexibele service. Absolute aanrader voor iedereen die een uniek cadeau wilt geven!
Antwoord van HoutmeidHé Danny! Dankjewel voor je mooie review!
Manuela Fijneman
Snelle levering en super mooi
Antwoord van Houtmeiddankjewel voor je mooie review en 5 sterren!!
Jeanne
Ik had een houten kaart voor de tweeling van mijn zoon besteld. Omdat ik erbij gezet had dat ik de verzendkosten wel veel vond( waren meer dan de kaart), werd het pakje bij mij thuis afgeleverd. Erg lief. Mooi product en snelle levering.
Antwoord van HoutmeidDank je wel voor je mooie review!
Nanny
De door mij bestelde plankjes zijn prachtig gegraveerd. Snelle levering en goede communicatie. Erg blij mee!
Antwoord van HoutmeidFijn dat je blij bent! Dankjewel voor de mooie review!
Rick Moes
Omdat het een last minute bestelling was heb ik via whatsapp contact gezocht. Er werd direct gereageerd en mijn bestelling werd dan ook binnen 2 dagen geleverd. En als het dan kwalitatief ook nog eens goed is krijg je een uitstekende recensie.
Antwoord van HoutmeidWauw Rick! Wat een mooie review. Blij dat je blij bent! Dank😀
Bomiro
Mooie plank, snel geleverd en niet duur. Fijne directe communicatie
Antwoord van HoutmeidDankjewel!!
Gerda
Fijn contact, heldere communicatie.
Antwoord van HoutmeidHa Gerda, dankjewel voor deze mooie review! Veel plezier met geven.
Annemarie Hollander
Hele mooie borrelplank met logo ontvangen. Zag er mooi uit en snel geleverd.
Antwoord van HoutmeidHee wat leuk te horen!! Dankjewel voor je review en blij dat je blij bent!
Y
Snelle levering! En de borrelplank is prachtig gegraveerd!
Antwoord van HoutmeidHey wat een leuke mooie review! Bedankt!
Joris van Lokven
Prettige communicatie, snelle verzending en mooi product
Antwoord van HoutmeidHa Joris, wat fijn te horen! Dank je wel voor je mooie review.
Diny Griep
De borrelplank was een geweldig succes bij de vrienden die open huis hielden!
Antwoord van HoutmeidHoi Diny, wat leuk dat je er zo blij mee was en dat je vrienden het waardeerden! Dank voor je review!
Denise
Wat een geweldige service! Ik heb een borrelplank laten graveren met een logo en tekst als cadeau voor vrienden, en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De communicatie met het bedrijf was super fijn – snel, duidelijk en heel behulpzaam. Ik had gevraagd of de bestelling nog voor het weekend klaar kon zijn, en dat was geen enkel probleem. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uniek en persoonlijk cadeau. En wat waren onze vrienden blij met hun cadeau! Bedankt voor de topservice!
Antwoord van HoutmeidWat ontzettend lief dat je de moeite hebt genomen zo'n uitgebreide review te schrijven, maar bovenal dat je blij bent! Dankjewel.
Mevr. van E
Prachtige borrelplank, sneller jlaar dan verwacht, goede service.
Antwoord van HoutmeidSuper bedankt!!
PHG
Hele mooie eiken borrelplanken, met ons logo er prachtig op! Snel geregeld, heel vriendelijk geholpen!
Ondertussen vernomen dat onze collega's het een heel leuk kerstgeschenk vonden, en zij vinden het prachtige borrelplanken!Antwoord van HoutmeidWat tof dat je zo'n mooie review hebt geschreven, en fijn dat je er blij mee bent! Dankjewel.
Helga
Wat een mooi product levert Houtmeid! Mooie en stevige eikenhouten borrelplank besteld met gravering. Ziet er heel goed uit! Ook het contact via de mail over de gravering verliep heel goed. Ik zou niet verder zoeken maar hier gewoon je bestelling plaatsen.
Antwoord van HoutmeidWat een heerlijke review! Super bedankt!
N Slangen
De borrelplank met kaart is echt super mooi en de service door Paula is TOP! Dank je wel.
Antwoord van HoutmeidDankjewel voor je mooie review. Veel plezier met het geven van de Borrelplank!
pascal
Wat een goede service. Extra verzoeken zijn mogelijk en worden snel opgepakt en voorgesteld. De borrelplank was bijna sneller binnen dan dat ik de kaasjes en worstjes kon halen! Persoonlijk warm contact.
Antwoord van HoutmeidWauw Pascal, dat is nog eens een fantastische review! Heel erg blij mee! Dankjewel.
Tonja Opgenoorth
het product voldeed volledig aan mijn voorstelling en de service was puik
Antwoord van HoutmeidHey wat een mooie review met een nog mooier woordgebruik: Puik! Ik hou ervan!
Dankjewel!