Houtmeid
Houtmeid drukt op hout. Je kunt bij Houtmeid je eigen foto's en ontwerpen uploaden en op hout laten drukken in verschillende formaten. Houtmeid drukt ook geboortekaartjes en trouwkaarten van hout. Kleine en grote oplagen, geen probleem. Ik ontwerp ook graag jouw grote houten wanddecoratie op maat. Verras iemand met een houten borrelplank met eigen bedrukking.
9,8
Filter 124 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 89 met beschrijving

• Joris van Lokven
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Prettige communicatie, snelle verzending en mooi product

Antwoord van Houtmeid

Ha Joris, wat fijn te horen! Dank je wel voor je mooie review.

• Diny Griep
    Geverifieerde klant van Houtmeid

De borrelplank was een geweldig succes bij de vrienden die open huis hielden!

Antwoord van Houtmeid

Hoi Diny, wat leuk dat je er zo blij mee was en dat je vrienden het waardeerden! Dank voor je review!

• Hoe beoordeel je Houtmeid?

• Denise
    Review voor Houtmeid

Wat een geweldige service! Ik heb een borrelplank laten graveren met een logo en tekst als cadeau voor vrienden, en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De communicatie met het bedrijf was super fijn – snel, duidelijk en heel behulpzaam. Ik had gevraagd of de bestelling nog voor het weekend klaar kon zijn, en dat was geen enkel probleem. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uniek en persoonlijk cadeau. En wat waren onze vrienden blij met hun cadeau! Bedankt voor de topservice!

Antwoord van Houtmeid

Wat ontzettend lief dat je de moeite hebt genomen zo'n uitgebreide review te schrijven, maar bovenal dat je blij bent! Dankjewel.

• Mevr. van E
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Prachtige borrelplank, sneller jlaar dan verwacht, goede service.

Super bedankt!!

• PHG
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Hele mooie eiken borrelplanken, met ons logo er prachtig op! Snel geregeld, heel vriendelijk geholpen!
    Ondertussen vernomen dat onze collega's het een heel leuk kerstgeschenk vonden, en zij vinden het prachtige borrelplanken!

Antwoord van Houtmeid

Wat tof dat je zo'n mooie review hebt geschreven, en fijn dat je er blij mee bent! Dankjewel.

• Helga
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Wat een mooi product levert Houtmeid! Mooie en stevige eikenhouten borrelplank besteld met gravering. Ziet er heel goed uit! Ook het contact via de mail over de gravering verliep heel goed. Ik zou niet verder zoeken maar hier gewoon je bestelling plaatsen.

Antwoord van Houtmeid

Wat een heerlijke review! Super bedankt!

• N Slangen
    Geverifieerde klant van Houtmeid

De borrelplank met kaart is echt super mooi en de service door Paula is TOP! Dank je wel.

Antwoord van Houtmeid

Dankjewel voor je mooie review. Veel plezier met het geven van de Borrelplank!

• pascal
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Wat een goede service. Extra verzoeken zijn mogelijk en worden snel opgepakt en voorgesteld. De borrelplank was bijna sneller binnen dan dat ik de kaasjes en worstjes kon halen! Persoonlijk warm contact.

Antwoord van Houtmeid

Wauw Pascal, dat is nog eens een fantastische review! Heel erg blij mee! Dankjewel.

• Tonja Opgenoorth
    Geverifieerde klant van Houtmeid

het product voldeed volledig aan mijn voorstelling en de service was puik

Antwoord van Houtmeid

Hey wat een mooie review met een nog mooier woordgebruik: Puik! Ik hou ervan!
    Dankjewel!

• Katinka
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Snel geleverd en helemaal naar wens

Antwoord van Houtmeid

Hoi Katinka! Wat een mooie review! Dankjewel.

• Joris
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Mooi werk, op tijd klaar en goed geregeld, top!

Antwoord van Houtmeid

Hoi Joris, wat een leuk en mooie review! Super bedankt!

• Karen Noordhoek
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Mooi product, snelle levering en fijne communicatie.

Antwoord van Houtmeid

Dankjewel voor deze mooie review!!

• Saskia
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Snelle service, heel fijn dat het ontwerp snel verwerkt kon worden zodat de bestelling in no time klaar lag om op te halen.

Antwoord van Houtmeid

Ha Saskia, wat een mooie review! Blij mee!!

• Sylvia Meinen
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Prachtig gedaan en snel bezorgd. Top!

Antwoord van Houtmeid

Dank je wel Voor je mooie review!

• BP
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Snelle reactie, snelle levering en fantastische kwaliteit.

Antwoord van Houtmeid

Wat een mooie review! Dankjewel!

• Emanuelle
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Persoonlijke en vriendelijke service. Mooi product. Leuk om cadeau te geven.

Antwoord van Houtmeid

Dankjewel voor je mooie review! Blij dat je blij bent!

• Martijn Lok
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Snelle en vriendelijke contacten waarbij er werd meegedacht naar een mooi eindresultaat. Het was snel in huis en wij zijn zeer tevreden! Ik kan deze zaak aanraden!

• Ed Robles
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Ik waardeer de zelf gemaakte kaarten en in deze tijd van automatisering en Chinese imitaties SUPER !

Antwoord van Houtmeid

Ha Ed! Wat een mooie review! En het klopt ik druk de kaarten zelf met de hand, zo fijn dat je dat waardeert!

• Bart
    Geverifieerde klant van Houtmeid

fantastisch product, heel fijn mee gedacht, een drukproef voorafgaand aan druk en het resultaat was super! Blij mee!

• Lianne Van de Ketterij
    Geverifieerde klant van Houtmeid

Prima service, snel geleverd, fijn contact. Mooi product!