Huidstraling
Safiye
Goede service en persoonlijk handgeschreven kaartje erbij en test producten kreeg ik erbij.
Antwoord van HuidstralingDag Safiye,
Hartelijk bedankt voor jouw leuke review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service.
Debbie
Leuke aanbieding, snelle service en mooi verpakt!
Antwoord van HuidstralingDag Debbie,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de aanbiedingen leuk vind.
Marisa -
Hoe beoordeel je Huidstraling?
Marjon
Snelle levering van mooi producten.
Antwoord van HuidstralingDag Marjon,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Simone
Snelle levering.
Antwoord van HuidstralingDag Simone,
Hartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling en onze service.
Linda
Antwoord van HuidstralingDag Linda,
Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en jouw bestelling.
Ik wens je een fijne dag toe!
Miriam
mooie aanbiedingen en snelle service.
Antwoord van HuidstralingDag Miriam,
Marjo
Uitstekende
Antwoord van HuidstralingDag Marjo,
Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling en onze service.
Ik wens je alvast een fijn weekend toe!
Yvette
Een vlotte en goede levering van de producten.
Antwoord van HuidstralingDag Yvette,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering.
Ik wens je een fijne dag toe vandaag.
Eline
Het is bestellen en voor je het weet heb de bestelling thuis
Antwoord van HuidstralingHi Eline,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en jouw bestelling snel geleverd is.
Tot de volgende keer!
Groetjes Marisa -
Bea
Geweldige 🙌🏾
Antwoord van HuidstralingDag Bea,
Hartelijk bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent!
Ik wens je een heel fijn weekend toe en kijk uit naar ons volgende contactmoment.
Peter
Correcte deal
Antwoord van HuidstralingDag Peter,
Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en over onze service.
Alvast een fijn weekend toegewenst!
Marina
Fijne producten, netjes verpakt. Prettige en vriendelijke communicatie via mail over verzending.
Antwoord van HuidstralingDag Marina,
Lia
Perfecte service
Antwoord van HuidstralingDag Lia,
Hartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
S.
Snelle levering en leuk verpakt
Antwoord van HuidstralingHartelijk bedankt voor jouw review! Fijn om te horen dat je het pakket snel hebt ontvangen en het leuk verpakt vond.
Ik wens je een fijne dag toe en kijk uit naar ons volgende contactmoment.
Nel
Snelle levering, erg persoonlijk. Leuke proefjes vask in de
Antwoord van HuidstralingDag Nel,
Hartelijk bedankt voor je leuke review! Dat waardeer ik enorm.
Lieve groet,
Evelien
Snelle levering met een vriendelijk kaartje en blij met de toegevoegde monstertjes
Antwoord van HuidstralingDag Evelien,
Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en service.
Ik wens je alvast een fijn weekend toe!
Iwona
Snelle levering,goede klantenservice
Antwoord van HuidstralingDag Iwona,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en klantenservice. Ik wens je veel plezier met de Babor producten en een fijne dag toe.
Alma
Snelle levering en pakket was heel netjes verpakt. Een mooie pers
Antwoord van HuidstralingDag Alma,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service.
Ik wens je veel plezier met jouw producten en een fijne dag toe.
Jentina
Goede prijs
Zorgvuldig verpakt
Antwoord van HuidstralingDag Jentina,
Hartelijk bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en het pakket snel geleverd is.
Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en een fijne avond toe!
Ria
I ordered a product and the service was ok
Antwoord van HuidstralingDag Ria,
Hartelijk bedankt voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en het product.
Marisa