Huis-accessoires
Angelique
Mooie aanbieding en snel verzonden
Antje J
Bestelling werd heel snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Ik had dezelfde diffuser al maar ben heel blij dat ik hem bij Huis-accessoires.nl nog iets goedkoper heb gevonden.
Hoe beoordeel je Huis-accessoires?
Bianca Jacob
Super goede service! Heel vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering. Super blij met mijn kaars 🥰!
Monique Laats-Wind
Wat een fijne service. Doen echt hun best voor je
Michiel
Goedkoper met de valentijn actie TenderFuel 2,5 liter. En hele snelle verzending. Top service.
Kevin Geurts
Fijne website. Mooie artikelen. Vaas netjes en veilig verpakt. Snelle verzending. Vaas staat nu mooi te shinen. Erg blij mee
Judith
Zeer goede service! Fijne communicatie & hele mooie producten 🤩
Wendy Hölzken
Zeer goede service na aankoop.
ad roos
Snelle levering… mooi product… prettig contact
Nadia
Goede service, snel antwoord en heel veel leuke spullen! Wij zijn fan!
Silvia
Ida Boerhof
Snelle levering en goed verpakt.
Marita Sijstermans
Inderdaad, binnen paar daagjes in huis
Petra Meereboer
Snelle levering en goede website. Makkelijk om te vinden wat je zoekt en je keuze te maken.
Judith De meij
Snel antwoord op mail. Goede prijs. Keurig geleverd.
Ingrid de Vos
Wat een super leuke accessoires en wat een hoop keuze. Voor nu twee leuke items uitgekozen. Ik kom zeker terug!
Chantal De Jong-Erwich
Snelle levering, vriendelijk gechat. Volgende keer zeker weer daar bestellen
Inssaf
Zita De rooij
De geurtheelichtjes ruik je amper jammer
De Jonge
Erg prettig geholpen. Gevraagd om hulp mbt een leuke set van accessoires op mijn tafel, geholpen via WhatsApp en uiteindelijk ook de set besteld. Service 👍
Levering duurde wel een dag langer dan aangegeven en was verzonden via DPD terwijl ik PostNL had geselecteerd, dat terzijde.
Zeker niet mijn laatste bestelling en de webwinkel ook als aanrader doorgegeven.