Huisdieren.nl
De overige 2 websites zijn:
www.huisdieren.be
www.automaticdogbrush.com
De websites zijn gereviewed en goedgekeurd door "thuiswinkel organisatie".
Ilya Vranken
Goede service!
Elvira
Super service
Hoe beoordeel je Huisdieren.nl?
Martha Dorré Groen
Mooie krabpaal van Trixie voor de oudere kat.Onze Angel heeft moeite met springen,en deze stevige krabpaal van Trixie helpt haar om makkelijk naar boven te lopen en om eraf te lopen.Ze staan net 2 dagen dus Angel is nog aan het ontdekken hoe ze hem precies kan gebruiken,dat gaat vast goed komen.We hebben er 2 gekocht omdat het een mooie aanbieding was,en de 2 krabpalen die er stonden waren aan vervanging toe.er staat er 1 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer,waar Angel veel is en slaapt.Wij hebben de beige/grijs gekocht.Wij vinden de Trixie krabpalen zeker een aanrader!!en snelle levering!
Karen R
Always great!
Renee
Fijne shop en snel geleverd!
Pieter Berrevoets
Allergie pillen besteld , zijn supersnel geleverd
Daniël Smink
Super scherpe prijs, daarnaast was de bestelling snel in huis. Het is het lievelingsvoer van onze katten dus zeer blij met deze aanbieding (en voorraad)
E Poot
Goede service en snelle bezorging!!
Patricia
Goede prijs en bezorging de volgende dag!
Debby Guldentops
Alles tip top in orde, snelle verzending.
Esther Bekker
Goede service, snel geleverd, duidelijke communicatie over hoe en wat, en de hond helemaal happy met haar donuts!
Marieke
Fijne black friday deal, snelle verzending!
Tanja
Alles heel netjes en snel afgeleverd.
Ana Refue
Mijn hond gebruikt deze olie al 5 jaar. Hij is een Newfoundlander en ouder dan 10 jaar. Zijn vacht blijft mooi. Ik heb minder last van verharing thuis. Bovendien beschermt het zijn gewrichten en hart. Ik kan het zeker aanbevelen!
Twan
Ik had een klacht over de vervoerder van Huisdieren.nl
Mijn e-mail werd netjes beantwoord.
Er werd in duidelijke taal uitgelegd dat zij na verzending geen invloed meer kunnen uitoefenen op de manier waarop de vervoerder een bestelling aanbiedt.
Geen
Nog steeds niets ontvangen
Antwoord van Huisdieren.nlDag Charlotte,
Dank voor de review
Het pakket is afgelopen maandag al verzonden naar u.
Ik zie op de track & trace dat deze niet bezorgd kon worden op het adres afgelopen dinsdag en onderweg is naar een PostNL punt.
Groeten,
Team huisdieren.nl
Chantal Triëst
Goede website, ruim aanbod, snelle levering
Franklin
Snelle levering en ik heb precies gekregen wat ik had verwacht
Hannie de Waal
Snelle levering. Alles in goede verpakking aangeleverd.
Antwoord van Huisdieren.nlFijn om te horen Hannie!
Marjon
Aantrekkelijk geprijsd en supersnelle levering