Huisdieren.nl
De overige 2 websites zijn:
www.huisdieren.be
www.automaticdogbrush.com
De websites zijn gereviewed en goedgekeurd door "thuiswinkel organisatie".
Teddie
Mijn lekkere brokken waren er snel🐶
Ans Heijink
Ben over jullie tevreden alleen jammer dat post nl de bezorging doet die bezorgen de laatste tijd nooit meer aan huis terwijl ik altijd thuis ben moet het nu weer twee dorpen verder op een afhaalpunt halen dat dus ik bestel niet meer waar postnl bezorgd
Hoe beoordeel je Huisdieren.nl?
Shirley Spaans- Verdooren
Vlotte levering.
Gijs van den Berg
Snelle levering. Het artikel was goed omschreven en een duidelijk financieel voordeel in dit geval met een bulkhoeveelheid.
Luna Molenaar
goede service
Marie Anne Leroy
Nicole Slot
Top levering. Snelle service.
Carina Bielen
Super snelle levering en top product !
Anna-Marie Suppers
Super snel geleverd en netjes verpakt.
Brechtje
Speeltje hond stuiterde niet,goedkoop spul uit China.zeer onduidelijk hoe je moet retourneren
F Brinkhof
Snelle levering. Goede kennismakings korting.
Giovanna Thissen
Ellen
Goede producten, niet duur, keurige en vlotte levering.
Miranda Jepson-de Kok
Marjo Koudijs
Richard Dubbeld
Snelle service
WJA
Bestelling is twee maal geleverd, nadat eerst abusievelijk het verkeerd pakket met andere bestelling had ontvangen. Daarnaast veel mailberichten moeten sturen voor retourneren
Stella
Prima service! Super snel geleverd en zeer goede kwaliteit.
Arie Berg
Prima levering maar wat krijg je veel mails. Van bedankt voor uw bestelling, hierbij de factuur, het pakket is verzonden, het is ontvangen bij PostNL, We komen morgen langs, het is bezorgd, wat vond u van de bestelling en ik zal er nog wel wat vergeten zijn.
Kortom bestelling en bestelgemak prima maar iets minders e-mails aub. -
Anoniem
Prima product. Wel verkeerde kleur geleverd. Voor de poes maakt het niet uit, dus gewoon ingebouwd.