Huwelijks Accessoires
Huwelijks Accessoires biedt jullie de meest uitgebreide collectie van heel Nederland. Van bedankje tot tiara, van kousenband tot taarttopper.
We nodigen jullie heel graag uit om ons complete assortiment te bekijken in onze webwinkel.
Ook verkrijgbaar in Disney uitvoeringen.
Greta
Vlotte afhandeling!
Lia Van den Bos
Snelle levering, zag er super verzorgd uit! Top.
Antwoord van Huwelijks AccessoiresBedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen, heel fijn om te horen dat u gelukkig bent met uw aankoop en onze service.
mvg team Huwelijks Accessoires -
Hoe beoordeel je Huwelijks Accessoires?
JoM
leuk kistje, gegraveerd en wat opkuis aan gedaan, en het zal zijn dienst goed vervullen
Rita IJzerman
Precies zoals het afgebeeld stond.
Raphaël Bracquiné
In het echt is het nog beter dan verwacht.
Marjo Ramakers
De bestelling was prima alleen er zat een gat in het kaarje om vast te binden maar de kaartjes zaten er zo bij dat vond ik niet mooi .mail gestuurt kreeg als antwoord de lintjes zijn te breed voor gaatje er bestaat ook dunne goud touw of doe er dan geen gaatje in het kaartje het maak me toch een beetje boos
Antwoord van Huwelijks AccessoiresBedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling te plaatsen.
Wat u schrijft over de kaartjes klopt niet. Inderdaad het hele brede lint versiering rondom het bedankje is te breed om daarop de kaartjes te bevestigen. De kaartjes waren wel bevestigd aan uw bedankjes en niet zoals u aangeeft, zomaar erbij geleverd.
De bedankjes zijn gemaakt zoals u ziet in de webwinkel en zoals u ze heeft besteld. Wilt u dat de kaartjes op een andere manier bevestigd worden dan bent u natuurlijk vrij om dat zelf te doen.
mvg team Huwelijks Accessoires
Anneke Dekkers
Super vriendelijk en behulpzaam .
Leuke bedankjes gekocht .
Super blij mee .
Snelle levering .Antwoord van Huwelijks AccessoiresBedankt dat u de tijd heeft genomen om deze super mooie beoordeling te plaatsen, heel fijn om te horen dat u gelukkig bent met onze service en uw aankoop.
G Arts
Goede en snelle service, artikelen goed verpakt tegen beschadigingen!
Marijke van Beek
snelle levering, we hadden het zo binnen!
HELENE Vermeulen
Gewoon over de hele lijn super!
PC Ammerlaan
Snel geleverd en keurig verzorgd
Richard
's Avonds bestelt en inderdaad de volgende dag al geleverd. Goede service en kwaliteit.
Antwoord van Huwelijks AccessoiresBedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen, heel fijn om te horen dat u gelukkig bent met onze service en uw aankoop.
Voortman
De ganza zakjes zien er mooi uit, zeer tevreden.. goede service..
Herma Nijhuis
Zoals ik het verwacht had.super mooi beeldje
Thea van Haasteren
Nette levering en goede prijs
Leopold Jamers
Mooi huwelijksaandenken en snelle levering.
Nel
Supersnelle levering .was blij verrast toen ik de doos openmaakte,zo keurig verzorgt
Dhr Creusen
Goede service.
Joop
Dank je wel voor de vlotte afwerking. Ziet er heel feestelijk uit. 👍🏻
Gonda Kulker
Bedankjes voor ons 50 jarig huwelijksfeest. Ziet er zo mooi uit. Keurig verpakt.
Antwoord van Huwelijks AccessoiresBedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen, heel fijn om te horen dat u gelukkig bent met uw aankoop.
mvg team Huwelijks Accessoires