HygiëneConcurrent.nl
Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Wij behandelen uw bestelling met zorg en staan voor u klaar.
Leon Doornhein
Hele snelle levering
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlTop Leon, we zijn blij dat je tevreden bent met de levering! Bedankt voor de review.
Gert Geudens
Leuke prijzen en een vlotte service.
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Gert, hartstikke bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze leuke review te schrijven!
Hoe beoordeel je HygiëneConcurrent.nl?
DSA Zeist Belastingadviseurs
korte lijnen, goede communicatie, snelle levering, tevreden over het product
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlWat een fijne review! Heel hartelijk bedankt. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over het product en onze service.
Jwa
Nette prijzen en snelle levering.
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHartstikke bedankt voor de goede review!
Peter van Dam
Gebruiksaanwijzing toevoegen
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlBedankt Peter voor deze review! Het product dat u besteld heeft had inderdaad geen gebruiksaanwijzing vanuit de fabrikant mee gekregen. Ik ben blij dat wij u na contact met de fabrikant alsnog hebben kunnen voorzien van enkele aanwijzingen zodat u het product op de juiste manier kunt gebruiken/monteren.
Marco Bongers
Goede service, en snel en goed geleverd!!
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Marco, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Hartstikke bedankt voor deze fijne review!
Diana Olsen
Goede kwaliteit en niet duur
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHi Diana, fijn om te horen! Hartstikke bedankt.
Jan
Je hebt snel en héél snel en dat was een aangename verrassing
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Jan, hartelijk bedankt voor je fijne review!
Aram Arif
Uitstekend! Snelle levering en super goed geholpen
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlTop Aram! We zijn heel blij met je mooie review, echt bedankt.
Karin Woo-Peters
Goede prijs goede kwaliteit snel afgeleverd. Top!
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Karin, hartstikke bedankt voor de nieuwe bestelling en deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de handschoenen en de service!
Peter Rozeboom
Fijne glasreiniger die snel en streeploos opdroogt en snelle levering. Top👍
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlWat fijn om te horen dat je tevreden bent over het product, Peter! Heel erg bedankt voor deze review.
Marinus Kodde
Vond hier een goed alternatief voor de peperdure zakken van een Jet stofafzuiging.
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHartstikke goed om te horen Marinus. En zeer bedankt voor deze review!
martin
Snel geleverd ik was verbaasd zo snel
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Martin,
Wat leuk om te horen. Bedankt voor de leuke review! -
P. Smit
Goede kwaliteit plastic zakken voor kliko!
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlWat fijn om te horen dat u tevreden bent over de klikozakken.
En heel erg bedankt voor de goede review! -
Peter Faassen
Duidelijke site, snelle service.
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlDag Peter, hartstikke bedankt voor deze mooie review!
Cees Kok
Snel geleverd, goed tasjes, allles prima
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHartstikke bedankt voor deze mooie review Cees!
Chris Reijners
Snelle levering aardig
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHartstikke bedankt voor de fijne review!
Ria
Kunnen profiteren van een paar goede aanbiedingen. Snelle levering gelukkig
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlHartstikke bedankt voor de fijne review!
Andy's Grills Gone Wild
Vriendelijke mensen en vakkundig. Denken met je mee. ik ben super tevreden.
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlBedankt voor de mooie review!
P Gielen
Snelle levering !!!
Antwoord van HygiëneConcurrent.nlBedankt voor de fijne review !