Hypnobirthingrandstad

Hypnobirthingrandstad

Bij Hypnobirthingrandstad wordt de cursus Hypnobirthing aangeboden en gegeven door Esther George, ervaren verloskundige en gecertificeerd Hypnobirthing docente.

De cursus is praktisch en effectief, zo blijkt uit de ervaringen van de honderden cursisten die reeds bevallen zijn na een cursus bij Hypnobirthingrandstad, inmiddels een begrip in Amsterdam en Haarlem.

Zowel jij als je partner krijgen uitgebreide informatie en tools over de bevalling en wat te doen om volkomen ontspannen en vol vertrouwen je bevalling in te gaan, zodat de geboorte van je kind een prachtige ervaring wordt!
9,6
80 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 74 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 53 met beschrijving

Aantal sterren

Beschrijving

Andere eigenschappen

 • Anne de Waard
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Fijne cursus met goede informatie!

 • Merel
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Super fijne cursus, Jisca bracht haar kennis op een prettige en kundige manier over en er was veel ruimte voor vragen, we hebben er veel van geleerd en veel vertrouwen gekregen in de bevalling. Dankjewel!

 • Hoe beoordeel je Hypnobirthingrandstad?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Mariska
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Hele fijne cursus!

 • Christianne
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Heel fijn contact, zeer goede uitleg en oefeningen omtrent hypnobirthing. Super service omtrent levering van het bevalbad en een heel fijne ervaring gehad bij gebruik van het bevalbad! Aan iedereen aan te raden!

 • Elise
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Wij hebben de cursus door Esther als super nuttig en fijn ervaren. Zowel informatief op wat je kunt verwachten, scenario’s en eventuele keuzes die je hebt, als oefeningen om te ontspannen en met vertrouwen naar de bevalling uit te kijken. Daarnaast leer je hoe je je eigen regie kunt houden tijdens de bevalling. Uiteindelijk was mijn bevalling een flinke rollercoaster, waarbij er meerdere dingen mis liepen en er meerdere keren over een keizersnede gesproken werd. Mede dankzij deze cursus is het uiteindelijk een vaginale bevalling geworden en kan ik met een goed gevoel terug kijken op de bevalling. Wat mij betreft is deze cursus dus echt een aanrader!

 • Querine
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Ik raad het iedereen aan om de cursus te volgen! Esther is een hele warme vrouw die ons veel inzichten heeft gegeven. Er komt veel aan bod waar ik/wij onwijs veel aan hebben gehad. Zowel tijdens de zwangerschap als bevalling.
  Dankzij de cursus is mijn 2e bevalling, na de 1e traumatische, een hele fijne ervaring geworden.

 • Mirjam Beekman
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Inmiddels hebben wij voor onze beide kinderen (Inmiddels 2 jaar en de ander 12 weken) de hypnobirthing cursus bij Esther mogen volgen. Esther heeft ontzettend veel kennis door haar medische achtergrond en geeft zoveel aan je mee om je volledig te kunnen ontspannen en overgeven aan je bevalling. Inmiddels heb ik hierdoor twee prachtige badbevallingen thuis mogen doen en vind ik bevallen fantastisch (vroeger geloofde ik die vrouwen die dat riepen nooit zo). Esther is lief, staat open voor alle vragen, wijkt van de kaders die er vaak in de medische wereld gelden af en laat je nadenken over wat jij wil en je bewust te worden dat jij de touwtjes in handen hebt. Ook als partner leer je hoe je je vrouw kunt ondersteunen tijdens de bevalling waardoor je zeer waardevol voor haar kunt zijn. Mocht er ooit nog een derde kindje in de toekomst aankomen, gaan we weer. We hebben veel cursussen gevolgd tijdens beide zwangerschappen maar deze hypnobirthing cursus van Esther is verreweg de beste. Mocht je twijfelen: echt niet doen!!! Enorme aanrader.

 • Chantal
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Fijne cursus

 • Lisanne
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Wij hebben de cursus gevolgd bij Najva en hebben deze als zeer prettig en informatief ervaren. Er wordt veel medische informatie gegeven, aangevuld met informatie over hypnobirthing. Er is voldoende ruimte om te oefenen met wat bij je past. Wij hadden veel aan het algemene gedachtegoed van de hypnobirthing, de ademhalingsoefeningen en de massagetechnieken. Het is erg fijn dat je partner er elke cursusdag bij is. Zo ga je de bevalling echt samen tegemoet.

 • Sanne Bakker
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Prettig dat deze cursus gegeven wordt door een verloskundige en daardoor rondom bevallen ook veel kennis heeft. Veel aan de informatie gehad en de oefeningen van Esther hebben me helpen ontspannen, waardoor ik met vertrouwen mijn bevalling in ging!

 • Genny
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Heel fijne uitleg over het verloop van de bevalling en hoe je met de weeën om kan gaan. Veel ruimte om vragen te stellen. Er was een gezellige sfeer.

 • Mariëtte Brouwer-Tromp
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Vorm van aangekochte cursus veranderde van 4 avonden van 2 uur (8 uur totaal) naar 2 avonden van 3 uur (6 uur totaal). Minder tijd dus wat erg jammer was, want 3 uur was eigenlijk te lang achter elkaar als je al pittig zwanger bent (19:00-22:00). Inhoud was wel interessant, voor zowel zwangere als partner. Praktische info én oefeningen gericht op ademhaling en ontspanning waren heel fijn. VK Najva legde duidelijk uit, fijne manier van interactie. Geplande belafspraak van 24 juli (week 38) is alleen nooit meer gebeurd, wat wel afgesproken was (inmiddels geen behoefte meer aan bij ruim 39 weken nu). Wel jammer dus dat de afspraken vanaf start tot einde niet echt zijn nagekomen zoals wij verwacht hadden. Overall fijne cursus, maar de communicatie eromheen rommelig.

 • Anne Lemmens
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Heel veel relevante informatie voor zowel mij als mijn partner, waardoor we de bevalling met vertrouwen tegemoet zien!

 • Danielle Vink
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Wat een fijne, rustige en ongelofelijk kundige vrouw is Najva. Zonder haar begeleiding was mijn bevalling nooit hetzelfde geweest. Ze weet wat ze zegt, op het juiste moment. Ze is er voor je wanneer je het écht nodig hebt.

 • Daphne
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Fijne begeleiding en goede informatieve cursus

 • Esther
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Vlak voor mijn bevalling gelukkig nog aan kunnen sluiten bij de cursus, gegeven door Najva. Als ontzettend prettig ervaren. Een fijne kleine groep en Najva die met theorie en voorbeelden uit de praktijk info gaf maar vooral ook aansloot op onze wensen en vragen. De ademhalingstechnieken toe kunnen passen tijdens mijn bevalling, en belangrijker nog; hoe in je kracht te staan en in jezelf te geloven, hoe je bevalling ook verloopt.

 • Ester
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Hele fijne cursus gehad bij Esther. Ontzettend veel geleerd over de bevalling en de voorbereidingen. Ik ben met een super fijn en goed gevoel mijn bevalling in gegaan en heb de bevalling als zeer positief ervaren. Fijn om de ademhalingstechnieken te gebruiken om weeën op te kunnen vangen en om goed voorbereid de bevalling in te gaan.

 • Iris
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Ik denk dat niemand minder open stond hiervoor dan ik maar mede dankzij deze cursus was ik heel goed voorgelicht en voorbereid op de bevalling. Uiteindelijk precies de bevalling gehad die ik wilde, in bad en zonder ingrepen of pijnstilling. Hierover waren we goed voorgelicht tijdens de cursus.

 • Buket
  Review voor Hypnobirthingrandstad

  Super fijne cursus. Ik was vooraf sceptisch, dacht dat het te zweverig zou zijn voor mij. Esther bereid je in 4 avonden voor op de bevalling. Je krijgt tips mee die tijdens je zwangerschap al handig zijn en die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. De sessies zijn interactief en erg prettig. Naast theorie krijg je ook handige tips en informatie voor tijdens de bevalling in het ziekenhuis.

 • Lenny Konijn
  Geverifieerde klant van Hypnobirthingrandstad

  Een zwangerschapscursus met veel verschillende aspecten om je goed voor te bereiden voor de bevalling en daarna. Inhoudelijk sterk en veel ruimte voor vragen.