I love kamperen shop
Jan van Kranenburg
Aangenaam verrast door de leuke verpakking met kaart
Riet Visser
Levering volgens afspraak en als cadeautje ingepakt. Heel leuk!
Hoe beoordeel je I love kamperen shop?
Hans Augusteijn
product is super en de levering keurig met een persoonlijk kaartjes erbij
Paul van Oosterom
Mooie artikelen, goeie prijs en persoonlijke noot aan t pakket toegevoegd.
Carry van der Stelt
snelle levering, leuk ingepakt met handgeschreven kaartje erbij
Els
Snelle levering, mooi verpakt en mooi product
Happy camperaar
Vriendelijke communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding
Lia
Leuk camping item en supersnelle levering
Lydia
Heel enthousiast geworden van deze leuke online shop. Heel persoonlijke benadering gekregen en dat was super. De artikelen zijn te gek, maar ook dat ze het zo leuk inpakken en met een kaartje erbij. De ontvangers van dit kado waren heel blij. Meerdere feestgangers wilden de link van de site. Hier wor je blij van. Dank dames
Hoogland
Top website, snel geleverd, leuk aangekleed. Hier kom ik terug!
A.E.A. KLEINE SCHAARS
Leuk product maar of het voldoende licht geeft om bij te lezen moeten we nog ontdekken. Maar heel sfeervol.
Nanja
Mooie producten, goede prijs, snelle service!
Els
Items werden mooi ingepakt aangeleverd, zodat je dit gelijk als cadeau kon geven.
Ook het kaartje met een persoonlijk bedankje kon ik erg waarderen.
Uiteindelijk waren het mooie op producten.
Geleverd op het afgesproken tijdstip. -
Marijke Robben-Kunne
Snelle levering en wat een leuke spulletjes!!
Rina
Leuke artikelen, snelle levering en mooi ingepakt..
W.G. Kuijer
Lampjes streng oprolbaar. Heel leuk product. Gaan we plezier aan beleven!! Persoonlijke benadering : heel fijn
M Fokkema
Was voor een verjaardag, mooi verpakt en kaartje met persoonlijke geschreven tekst. Top service. Wat ze zelf niet in de hand hebben is de bezorging deze is zeer slecht (GLS) was gewoon thuis, en leggen het gewoon buiten bij een ander neer. Heb hiervoor goede feedback van I love kamperen gehad, zij doen een onderzoek hiernaar. I love kamperen bedankt voor de service.
Erwin Rijsenbrij
goed geregeld. leuke artikelen en heel leuk verpakt
Franny Van Linschoten
Mijn pakketje kwam binnen en het was een feestje om uit te pakken! Alles liefdevol in een mooi papiertje met handgeschreven kaartje erbij
Echt leuk -
C.J. van Bruggen
Het was zo liefdebol ingepakt met mpoi papier en een strik. Echtl aandacht aan besteed! Hier wordt de weteld beyer van !