IKPAKJEIN
Met liefde en aandacht gemaakt.
Het zit hem in de kleine dingen!
Rick Van de ven
Heel leuk kaartje er bij !
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Rick :) Jij blij, wij blij!
Angela
Super mooie producten en goeie kwaliteit! Echt pareltjes voor in huis met een persoonlijke touch.
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Angela :)
Liefs! -
Hoe beoordeel je IKPAKJEIN?
Anne
De leukste producten om te geven, altijd optijd verzonden en fantastisch ingepakt! Al jaren een trouwe klant van Ikpakjein.
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Anne! We hopen je nog jarenlang blij te maken :) Liefs!
Marlou Hensen
Geweldige service, was snel binnen, heel persoonlijk en prachtige kwaliteit!
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Marlou, met liefde gemaakt en verzonden :) Liefs!
Rosita
Snelle levering, producten in orde. Heel blij mee!
Antwoord van IKPAKJEINJij blij, wij blij! Met liefde ingepakt en verzonden :)
Bedankt voor je review Rosita! -
Roos
Al een paar keer besteld bij IKPAKJEIN en ik ben ontzettend tevreden! Het bestelproces is duidelijk en overzichtelijk, de bezorging snel en netjes en de kwaliteit van de producten is uitstekend. Het voelt fijn om iets te bestellen waarvan je weet dat het met zorg wordt verpakt en geleverd. Zeker een aanrader als je iets persoonlijks of bijzonders wilt ontvangen of geven als cadeau. ❤︎
Antwoord van IKPAKJEINBedankt Roos! Wat fijn dat je zo tevreden bent en ook al een paar keer bent teruggekomen, dat voelt als een heel groot compliment voor ons :) Lieve groetjes!
Sophie
Als je op zoek bent naar een merk dat met aandacht, stijl en persoonlijke betekenis mooie producten maakt dan is IKPAKJEIN echt een aanrader! Supermooie kwaliteit, snelle levering en met oog voor detail :)
Antwoord van IKPAKJEINBedankt Sophie, dit is precies waar wij voor staan, met liefde en aandacht. Liefs voor jou!
Madelief
Unieke kaartjes en met liefde geschreven
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Madelief, met liefde gemaakt en geschreven!
Een handgeschreven kaartje blijft toch het leukste :) -
Marije
Bijzondere cadeautjes, goede klantenservice
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Marije! Veel liefs :)
Gwen
Top!!!
Antwoord van IKPAKJEINMet liefde! Bedankt voor je review Gwen :)
Ella
Ruim assortiment, vind er altijd wel iets om een ander blij mee te maken. Los van het leuke aanbod, de klantenservice is TOP. Ooit een handgeschreven kaart "besteld", en zij meenden een foutje te hebben gezien (wat ook zo was) en namen contact op voordat ze de kaart schreven. Lijkt klein, maar zo waardevol. Een mooi voorbeeld dat er persoonlijke aandacht is voor elke bestelling. Ga zo door!
Antwoord van IKPAKJEINBedankt voor je review Ella! Het zit hem in de kleine dingen, zo blijkt maar weer :)
We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen in onze webshop. Liefs! -
N. V
Ikpakjein is een feestje op zichzelf! Zoveel leuke spulletjes, dat je handen vanzelf beginnen te kriebelen. Alles is vrolijk, verrassend en met een flinke scheut liefde ingepakt.
Je opent een pakketje met een glimlach!
Het is alsof de winkel fluistert: “Kom maar, we maken je dag net een beetje leuker.”Antwoord van IKPAKJEINWat een feestje om deze review te mogen lezen :) bedankt!