IMAGE OF THE CITY

IMAGE OF THE CITY

IMAGE OF THE CITY is een Rotterdamse online art gallery. Wij willen jou graag inspireren met kunst over architectuur en stad, over plekken waar je graag bent, die jou inspireren of waarmee je je verbonden voelt.
De zekerheden van https://imageofthecity.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hi,
ik ben Jack Hoogeboom. Ik sta voor duurzaam en eerlijk ondernemen. IMAGE OF THE CITY is een plek voor kunst over de gebouwde omgeving. Deze kunst nodigt vaak uit tot gesprek over de eigen omgeving. Daardoor ontstaat verbondenheid met die plek, maar ook met elkaar. Het motiveert mij enorm om met IMAGE OF THE CITY aan deze verbondenheid te kunnen bijdragen.


Bekijk Manifest