ITmultimedia.nl

ITmultimedia.nl

It Multimedia B.V. is een toonaangevende partij die volledig gespecialiseerd is in het verkopen van verschillende soorten software licenties.
Wij hanteren een tevredenheid en laagste prijsgarantie, daarmee willen we laten zien dat de klant centraal staat bij ons. Daarnaast streven wij naar perfectie en daarom leveren wij alleen legitieme producten.
Onze producten zijn niet alleen 100% legitiem, maar worden ook nog eens snel digitaal geleverd.
Onze ervaring en grote hoeveelheden inkoop zorgen ervoor dat u altijd de beste prijs betaald. ItMultimedia.nl B.V. verzamelt de nieuwste informatie en ontwikkelingen over software voor u, zodat wij u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van software. Wij bieden producten zoals beveiligingssoftware, Office-pakketten, besturingssystemen en multimedia-software.
De zekerheden van https://www.itmultimedia.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.