Ik ga trakteren
www.ikgatrakteren.nl
Lisa
Vragen via instagram werden snel beantwoord en het pakket werd dezelfde dag verstuurd! Top ervaring!
Shirley
Vragen werden via de chat super snel en vriendelijk beantwoord. Alles kwam ook netjes aan. Top!
Hoe beoordeel je Ik ga trakteren?
Toppers
Hartstikke bedankt voor de traktatie s helemaal geweldig alles zat er netjes bij. Toppers zijn jullie. ❌❌❌
Alinde
Erg fijn contact! En onze zoon was helemaal blij met de traktatie.
Demi
Product zoals omschreven en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Raymond
Gewoon. Netjes af geleverd zag er goed uit
Rachel van de Camp
Snelle levering, betaalbare producten en veel keuze. Al veel besteld en blijf ik zeker doen! Erg blij met jullie.
Geen
Super ingepakt en zo te trakteren!!
Simone
Ik maakte op uit de omschrijving dat het speelgoed snoep op het dienblad echte snoep was. Dat viel dus tegen.
Samantha
Alle bestellingen die ik plaats, zijn altijd top. Zo ook deze bestelling weer. Netjes verpakt, snel verzonden.
Judith
Weer een nette snelle levering, alles compleet, goed verpakt eigenlijk zoals ik gewend ben van ze! En de meiden vonden de verrassingspepernoten erg lekker! Dank je wel!
Samantha
Het is zoals elk jaar weer super!!
Sam
Snelle levering, erg leuk.
Tianne
Leuke traktatie best hier al een tijdje en altijd mooi op tijd binnen. Nu was er iets niet op voorraad. Ff een bericht en overleg. En prachtig optijd binnen. Echt een aanrader.tot de volgende keer.
Anoniem
De webwinkel zou het formulier misschien kunnen aanpassen, het gebeurd heel vaak dat je aantallen veranderen, zoals nu heb ik een bestelling gedaan en heb ik van alles maar 1 stuk binnen gekregen.
Ilse
Snel geregeld
Jennifer
Prijzen waren perfect. Leuke spulletjes. Snelle reacties per mail. Top!!
Sabine
Leuke spulletjes,acties, en snelle leveringen.
Michelle
Snelle levering en correcte levering.
Anna
Snelle levering, leuke traktatie