Ik woon modern

Ik woon modern

Wij verkopen moderne meubelen voor een betaalbare prijs !
9,6
Filter 216 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 207 met beschrijving

• Wimpie
    Review voor Ik woon modern

We bestelden twee dezelfde tafels, waarop we als eerste de controlevraag kregen of dat wel klopte. De toon was vriendelijk en meedenkend, en onze bestelling klopte. Enkele dagen later werden de tafels keurig op tijd bezorgd en kregen we van de chauffeur zelfs nog een tip hoe we de tafels het beste konden uitpakken en monteren. Super service, wij zijn dik tevreden!!!

• Wil
    Review voor Ik woon modern

Prima services, keurig volgens afspraak geleverd. Geleverde eettafel zeer mooi

• Hoe beoordeel je Ik woon modern?

• Henriette
    Review voor Ik woon modern

Wij zijn zeer tevreden met de eettafel. De mails werden vlot beantwoord en de tafel werd geleverd volgens afspraak.

• Wilco

• Robertvan Zuilen
    Review voor Ik woon modern

Prima eettafel en goed geprijst

• Ed
    Review voor Ik woon modern

zo als je mag verwachten

• Joanna

Geweldige service!
    Ik ben zeer tevreden over de aankopen in dit bedrijf. Ik heb een eettafel besteld die ik erg leuk vind. Daarom heb ik besloten om een salontafel in hetzelfde kleur te kopen. Omdat er op de website van het bedrijf niet de kleur was die ik wilde, kreeg ik informatie dat het bedrijf zo'n salontafel in de geselecteerde kleur voor mij zal maken! Ik kreeg te horen dat alles mogelijk is.Dit heet een goede samenwerking!
    Bedankt!

• S. Mete
    Review voor Ik woon modern

Goede kwaliteit, snelle levering. Ik had eerst salontafel gekocht, daarna bijpassend eettafel. Ze zitten heel mooi uit. Bedankt!

• Joy
    Review voor Ik woon modern

Super mooie spullen heel blij mee

• Frans
    Review voor Ik woon modern

Goede service ,bij de eeste zending was het tafelblad licht beschadigd
    Is door de verkoper aan mij gemeld en al snel heb ik een 2e nieuw tafelblad mogen ontvangen Geweldige Serivice !!!!!!

• Conny
    Review voor Ik woon modern

We vonden het heel fijn de snelle levering maar vooral de verpakking van de meubels deze was ik onze ogen uitzonderlijk goed verpakt en de kwaliteit van de meubels erg mooi wij zijn zeer tevreden en mijn zoon ook deze heeft zijn meubels bij jullie besteld en is ook tevreden 😊

• Marijke
    Review voor Ik woon modern

Goede sevice,spullen goed verpakt.

• Fam Kas
    Review voor Ik woon modern

Prima service en we zijn heel blij met ons nieuwe tafelblad. Ziet er prachtig uit en is van uitstekende kwaliteit

• L Baan
    Review voor Ik woon modern

Wij zijn heel tevreden met de tafels ze zijn prachtig afgewerkt heel blij mee. Warm aanbevolen.
    Bezorging was top keurig netjes binnen gebracht door een erg vriendelijke jongen.

• Astrid
    Review voor Ik woon modern

Goede en snelle service! Tijdje terug een eettafel besteld en nu de bijpassende salontafel. Helemaal leuk!!

• Anja van heulen
    Review voor Ik woon modern

Twee tafels gekocht goede service heel goed ingepakt er word echt met zorg om gegaan met de spullen prima bedrijf

• I

Goede service.

• E T
    Review voor Ik woon modern

Mooi product en zeer goede service!

• Leon

Mooie prijs mooie kwaliteit