Ikborduur.nl
Webshop in borduurpakketten en accessoires.
Borduren in opdracht.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 25-04-2025 stopgezet
anoniem
Goede service, duidelijke communicatie.
Joke Arteel
Zoals altijd een zeer goed verpakte bestelling, en een vlugge en correcte levering.
Stefanie
Goede service, leuke cadeautjes erbij. Jammer dat het stopt, maar om begrijpelijke reden.
Britt van Bokhoven
Prachtige patronen naalden enz zo veel. Zeer netjes ingepakt chapeau 🌸
Helma
Geweldige service, snelle levering echt toppie.
nancy van esch
Alles prima in orde
Katleen Pardo
Snelle levering aangenam verast met de extraatjes mooi verpakt
awar
Kreeg niet wat de foto op de website beloofde, klein formaat en hierdoor m.i. veel te duur. Daarom koop in de winkel dan zie wat je koopt.
Antwoord van Ikborduur.nlDe lengte van de garen staan bij het product vermeld.
Patty Kamphuys
Snelle en vlugge levering
Loes
Goede service, met zorg verzonden
Petra Brueren
Prima service, snel opgestuurd… maar zo jammer dat ik voor 1 strengetje borduurzijde €4,95 aan verzendkosten moet betalen en dan het met de pakketpost komt….
Antwoord van Ikborduur.nlHelaas zijn de verzendkosten voor een kleine webshop de duurste kosten. Op dit moment kan ik het nog niet verlagen. Zeker omdat ik altijd met track en trace stuur.
Marieke
Snelle service, leuk verpakt, een cadeautje bijgevoegd. Fijn, deze persoonlijke aandacht!
Brigitte Kuijt
Naar verwachting goed.
Ellen Bijl
Super snelle levering en mooie producten.
GonnyWff
Helaas duurde het even langer dan verwacht maar nu kan ik heerlijk aan de slag.
Antwoord van Ikborduur.nlHelaas was het niet op voorraad. Maar ik wens je veel borduurplezier.
Desiree Nijman Guit
Er is een geschil ontstaan i.v.m verzending van de betaalde bestelling, waardoor ik twijfel heb gekregen of ik nog een bestelling kreeg .Ik heb de bestelling geannuleerd
Antwoord van Ikborduur.nlJammer dat dit is gebeurd. Mijn excuses. Het geld heb ik direct teruggestort.
Mieke ZH
Nancy pleegt extra inspanning om bestelling compleet te maken. En de aida club is geweldig.
patsy strybol
Nu Bpost terug werkt was mijn pakje snel bij mij.
Jannie
De artikelen zijn met zorg in gepakt.
Lize
Een keurig verzonden borduurwerk, waar ik blij mee ben!