Il Mandorlo
Webshop gespecialiseerd in exclusieve Siciliaanse delicatessen en handgemaakt Siciliaans aardewerk! Ook voor uw relatiegeschenken, cadeau- en kerstpakketten op maat. Il Mandorlo, Proef het échte Sicilië!
9,9
Filter 112 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 76 met beschrijving

• Tamara
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Topservice! Er wordt meegedacht met de klant, handgeschreven kaartje, snelle verzending, goed verpakt en heerlijke en mooie producten! Aanrader!

• Karin Smits
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Goede ervaring. De spullen waren stevig verpakt (breekbaar spul) en nog een fijne verrassing erbij! Ik zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

• Hoe beoordeel je Il Mandorlo?

• Carla van Landuyt
    Review voor Il Mandorlo

Snelle levering, perfect ingepakt, top!

• Hubertus Dols
    Review voor Il Mandorlo

Overheerlijke pannettone, voortreffelijk verpakt en snel bezorgd

• Thijs Holla
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Erg goede service en goede communicatie over voortgang van bestelling.

• Mieke Roodenburg
    Review voor Il Mandorlo

Bestelling snel ontvangen en ziet er prachtig uit.
    De panetone is heerlijk!

• Miguel Leal

Lekker snel!

• Dymph van der Laan
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Probleem bij levering door PostNL werd op meer dan voorbeeldige wijze snel en adequaat aangepakt en opgelost. Bravo!

• Ruhsar
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Levering op gewenste datum en zeer attent met een persoonlijk geschreven kaartje, zoals toegezegd in mooie kado verpakking. Er is ook een stijlvol papieren tas er bij geleverd. Top product en service waar ik enorm blij mee ben.

• Anoniem

Geweldige service. Het komt keurig verpakt bij je thuis. Echt een cadeautje 😍

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Keurig verpakt, goede communicatie, zeker een aanrader!

• Audrey Hopstaken
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Prima service , geweldige producten en goede communicatie!

• Marleen van Poelvoorde
    Review voor Il Mandorlo

Vlotte service; alles verliep volgens afspraak. Hartelijk dank

• Reuben
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Recommendation: Fast delivery, well packaged and very good and friendly service!

• Heleen van den Berg-Pijnen
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Snelle service en met een attente persoonlijke touch!

• Judith Bijloos
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Heerlijke producten, snelle levering en prettige, persoonlijke service. Molto bene!

• Regina van Kouwen
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Verrassingspakket besteld. Leuke inhoud en snel geleverd.

• Eerin Naus
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Heel mooi ingepakt, snelle levering en het belangrijkste, heerlijke producten!

• Elisabeth Verheyden
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Goede service en steeds persoonlijke aanpak bij elke bestelling. Zeer gevarieerd aanbod. Mooi ingepakt.

• David V.
    Geverifieerde klant van Il Mandorlo

Snelle levering, mooie producten beschikbaar tegen een redelijke prijs. Doos was goed beschermd. Enige minpunten zijn dat door de webshop browsen niet heel eenvoudig was en dat er gebruik wordt gemaakt van plastic vulling ter bescherming. Niet heel duurzaam helaas.

Antwoord van Il Mandorlo

Goedenavond David, bedankt voor de mooie review! Ik vind het alleen jammer om te lezen dat je het browsen door de webshop niet eenvoudig vond. Zou je aan kunnen geven welke problemen jij daarmee ondervond? Ik kan er dan samen met onze webdesigner naar kijken of we e.e.a. aan de webshop kunnen verbeteren om dit probleem te verhelpen. Wat het opvulmateriaal betreft, ik heb dit gekocht als gerecycled papierwol maar vond het ook teveel op plastic lijken. Binnenkort gaan wij dan ook over op houtwol. Nogmaals bedankt voor de review en een fijne avond gewenst, groet Jan Willem il Mandorlo