Imbizi Balance

Imbizi Balance

Ik werk met de prachtige energie van hoogwaardige kristallen die, naast de eigen oerenergie, additioneel geboost zijn met een universele levensenergie die ook wel MX2 genoemd wordt. Deze combinatie van energieën is ongekend krachtig en absoluut uniek in de wereld. Mijn MX2-kristallen hebben de kracht in zich om jouw natuurlijke levens-energiestroom weer op gang te brengen en als zodanig je te helpen terug te keren naar je eigen natuurlijke harmonieuze balans. Van daaruit wordt het makkelijker om weer je ware zelf te zijn, om andere en gezondere keuzes te maken, om te groeien door je volledige potentieel te gaan benutten en om je zelf helend vermogen te bevorderen.

I work with the beautiful energy of high quality semi-precious crystals. On top of their own ageless healing-energy they have been additionally boosted with a Universal Life Energy also known as MX2 Energy. This combination of energies is infinitely powerful and absolutely unique in the world. My MX2 crystals have the power to boost your natural life energy flow in such a way that it will help you to unify your body, mind & soul again and to return to your own harmonious balance. It then becomes easier to be your true self, to make other and healthier decisions in your life, to grow to your full potential and to stimulate your self-healing capacity.
10
13 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Lien
  Review voor Imbizi Balance

  Sinds ik met deze bijzondere energie in aanraking ben gekomen, is er een verandering in mij in gang gezet die niet meer is gestopt. Zoveel subtiele veranderingen die, na verloop van tijd, zulke substantiële veranderingen blijken te zijn. Ik heb een dagboekje bijgehouden en als ik daarin lees valt me op dat ik nog steeds door blijf groeien. Als ik terugkijk naar hoe ik een jaar geleden was, zelfs een paar maanden geleden was, dan ben ik elke keer weer verbaasd hoeveel er weer veranderd is. Ik herken mezelf bijna niet meer in de persoon die ik was. Het is echt flabbergasting.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Lien, hartelijk dank voor je geweldige review. Wat fijn dat je deze bijzondere reis op deze manier zo bewust kunt beleven. Ik wens je veel plezier en succes in je verdere journey en graag tot ziens.

 • Aisha
  Review voor Imbizi Balance

  Ik heb enorm veel gehad aan mijn sessies bij Caroline. Ik voel me beter in staat rust terug te vinden in stressvolle periodes. Daarnaast lukt het me beter om trouw te blijven aan mezelf als iemand om me heen iets van me verwacht, wat ik eigenlijk niet wil. Dit waren voor mij dingen die ik beide altijd al lastig vond. Daarnaast slaap ik beter. Ik ben heel blij met de sessies en raad het zeker aan :)

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Aisha, veel dank voor je fantastische review. Wat fijn dat het op verschillende belangrijke aspecten in je leven zoveel beter gaat! Ik wens je veel succes en heel graag tot ziens.

 • Hoe beoordeel je Imbizi Balance?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Pierre
  Review voor Imbizi Balance

  With the blue goldstone pendant I feel no more stress and I sleep much better

  Antwoord van Imbizi Balance

  Dear Pierre, I am happy to hear that! Thank you for your lovely review. I wish you all the best and hope to see you again soon.

 • Monika
  Review voor Imbizi Balance

  Ik ben een aantal keren in de praktijk van Caroline geweest en het is telkens weer een hele bijzondere ervaring geweest. Direct na de sessies voelde ik ter gelijker tijd meer rust, vitaliteit, optimisme en zelfvertrouwen. Het effect was voor mij ook in de dagen daarna heel duidelijk. Caroline heeft een hele liefdevolle uitstraling en draagt veel compassie en wijsheid in zich.

  Ik heb ook in de praktijk een groot rozenkwarts bol en een blauwe goudsteen pendant gekocht. Ik voel steeds nog duidelijk de krachtige werking van deze twee edelstenen. Ik ben heel blij dat ik deze bijzondere ervaring kon meemaken en heb vertrouwen in de positieve werking van de energie.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Monika, veel dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de MX2 stenen en de energie sessies je al zoveel moois hebben gebracht en nog steeds blijven brengen. Ik wens je veel succes met alles en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Caroline

 • Iam Aguru
  Review voor Imbizi Balance

  I have some energised crystals at home and I notice I am more relaxed and at peace. I feel my creative mind has opened up so much more now.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Dear Iam, I am delighted to hear that! Thank you for your great review. I wish you all the best and hope to see you again soon.

 • Taku
  Review voor Imbizi Balance

  I am a sports coach and I always carry the pocket stone with me when we are training and playing a match. It keeps me calm and gives me confidence. I’m very happy with my pocket stone and would recommend Imbizi Balance.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Dear Taku, thank you for your lovely review. I'm very happy to hear the pocket stone can support you so well in your work. Good luck with everything!

 • Michael
  Review voor Imbizi Balance

  Ik heb een blauwe goudsteen hanger die ik altijd bij me draag. Ik heb ME en ik ben nu minder snel moe. Ik heb ook 2 grote ruwe kristallen thuis waardoor ik beter slaap en mij prettiger in huis voel.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Michael, wat fantastisch om te horen! Veel dank voor je mooie review en graag tot ziens. Vriendelijke groet, Caroline

 • Cathelijne
  Review voor Imbizi Balance

  Ik heb de blauwe goudsteen en amethist om bij me te dragen als ik mijn werk voldoe, het geeft me liefdevolle ondersteuning zodat ik de kalmte kan ervaren en rust, met name dichtbij me zelf kan blijven in alle hectiek van het dagelijkse leven en als het ware mijn eigen innerlijke rust kan blijven ontdekken en vasthouden! Dus ik ben Caroline erg dankbaar voor de stenen met deze krachtige energie…

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Cathelijne, veel dank voor je fantastische review. Ik ben heel blij en dankbaar dat de energie hangers je zo fijn kunnen ondersteunen en je helpen om zelfs in hectische omstandigheden dicht bij jezelf te blijven. Veel succes met alles en graag tot ziens!

  Vriendelijke groet, Caroline

 • Albert Krikken
  Review voor Imbizi Balance

  Na al zulke indrukwekkende ervaringen op het kristalbed van Caroline te hebben gehad, draag ik nu ook de pocket stone met MX2 energie. Deze geeft mij vooral een gevoel van rust en bescherming. Ik voel nu echt het verschil als ik de steen niet bij mij draag!

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Albert, wat fijn dat de sessies je zoveel moois hebben gebracht en dat de energie steen je zo goed ondersteunt in je dagelijkse leven. Veel dank voor je mooie review en graag tot ziens! Vriendelijke groet, Caroline

 • Anneke
  Review voor Imbizi Balance

  Wij hebben 3 grote kristallen met MX2 energie in onze slaapkamer staan: een bergkristal, een rozenkwarts en een groene aventurijn. Sinds die tijd slapen wij ineens altijd goed, we slapen zelfs zo diep dat we de wekker moesten gaan zetten om op tijd wakker te worden. Ook draag ik regelmatig een grote blauwe goudsteen hanger en ik merk dat ik daar veel energie van krijg en bij moeheid sneller oplaad.

  Antwoord van Imbizi Balance

  Beste Anneke,

  Dank voor je fantastische review. Wat heerlijk om op deze manier de kwaliteit van je slaap zo geweldig te kunnen verbeteren! En wat fijn dat ook de hanger je zo goed bevalt. Ik wens je veel succes met alles en heel graag tot ziens.

  Vriendelijke groet, Caroline

 • Laad meer