Imkershop.nl

Imkershop.nl

Imkershop.nl is een jong bedrijf
dat er naar streeft
duurzame en milieuvriendelijke
imker producten
aan te bieden. Groen
ondernemen is topprioriteit.
9,3

• Jacquelien
    Review voor Imkershop.nl

Was sintkado, hijj is er blij mee. De levering was door problemen bij post.nl vertraagd en gelukkig nog net op tijd

• yvonne
    Review voor Imkershop.nl

tijdig netjes verpakt niet te veel doos of papier

• Hoe beoordeel je Imkershop.nl?

• DZW

Prima service

• Cees
    Review voor Imkershop.nl

Goede service en correcte leveringen

• Hans
    Review voor Imkershop.nl

Snel en goed verpakt geleverd

• Ted
    Review voor Imkershop.nl

Ondanks een onmiddellijke reaktie van Imker Shop dat het juiste produkt niet leverbaar was, toch het bestelde per omgaande ontvangen. Uitstekend verpakt met een extra presentje. Ik heb de Imkershop inmiddels al aan familie en bekenden aanbevolen.

• Angela
    Review voor Imkershop.nl

Ik had een verzoek gedaan in de notities bij de bestelling en daar is naar geluisterd; goede klantenservice! Mooie producten. Snelle verzending. Netjes verpakt. Niet al te veel reclamemateriaal erin. Mooi!

• stefan
    Review voor Imkershop.nl

Super snelle levering , keurige spullen van hoge kwaliteit en een leuk kadootje in de doos erbij

• Karin
    Review voor Imkershop.nl

(H)eerlijke producten en mooi verpakt!

• Mijn bestelling bij de Imkershop
    Review voor Imkershop.nl

Prima service. Snelle respons op vragen. Bestelling afgeleverd conform de hierover gemaakte afspraken .

• cyriel
    Review voor Imkershop.nl

Al vele jaren gebruik ik de etiketten van de imkershop.nl. Altijd goede kwaliteit en zeer snelle levering.

• Gerard
    Review voor Imkershop.nl

Snelle levering en uitstekend product

• Paul
    Review voor Imkershop.nl

Alle materialen binnen geclaimde tijd in goede staat ontvangen!

• Busy bee
    Review voor Imkershop.nl

Goeie spullen, snel verzonden. Kreeg een goeie reactie terug op mijn idee dat ik in het opmerking veld plaatste, leuk.

• Erik

Snelle levering goed verpakt

• Rob
    Review voor Imkershop.nl

Ruime keuze, snelle levering, wel wat hoge verzendkosten

• Thomas
    Review voor Imkershop.nl

Snelle levering. Prima dus.

• Ineke
    Review voor Imkershop.nl

Er wordt actief met je meegedacht. Nadat ik bestelling had geplaatst, kreeg ik eerst mail of het wel klopte wat ik besteld had, omdat het gevraagde attribuut geen standaard maat is. Daarna snelle levering!

• Johanna
    Review voor Imkershop.nl

Hele mooie producten. Ik koop al een tijdje mijn bijenwas om creme te maken. Nu wilde ik ook kaarsen gieten proberen. Omdat ik hulp nodig had een belletje gedaan. Heel fijn geholpen.

• mina66
    Review voor Imkershop.nl

de Bijengifzalf werd mij aangeraden door een cliënt van mij omdat ik enorm veel last heb van mijn atrosse in mijn elleboog en ik ben er zeer tevreden over heb veel minder last dus voor mij een aanrader