Imkershop.nl
imker producten
aan te bieden. Groen
ondernemen is topprioriteit.
Jacquelien
Was sintkado, hijj is er blij mee. De levering was door problemen bij post.nl vertraagd en gelukkig nog net op tijd
yvonne
tijdig netjes verpakt niet te veel doos of papier
Hoe beoordeel je Imkershop.nl?
DZW
Prima service
Cees
Goede service en correcte leveringen
Hans
Snel en goed verpakt geleverd
Ted
Ondanks een onmiddellijke reaktie van Imker Shop dat het juiste produkt niet leverbaar was, toch het bestelde per omgaande ontvangen. Uitstekend verpakt met een extra presentje. Ik heb de Imkershop inmiddels al aan familie en bekenden aanbevolen.
Angela
Ik had een verzoek gedaan in de notities bij de bestelling en daar is naar geluisterd; goede klantenservice! Mooie producten. Snelle verzending. Netjes verpakt. Niet al te veel reclamemateriaal erin. Mooi!
stefan
Super snelle levering , keurige spullen van hoge kwaliteit en een leuk kadootje in de doos erbij
Karin
(H)eerlijke producten en mooi verpakt!
Mijn bestelling bij de Imkershop
Prima service. Snelle respons op vragen. Bestelling afgeleverd conform de hierover gemaakte afspraken .
cyriel
Al vele jaren gebruik ik de etiketten van de imkershop.nl. Altijd goede kwaliteit en zeer snelle levering.
Gerard
Snelle levering en uitstekend product
Paul
Alle materialen binnen geclaimde tijd in goede staat ontvangen!
Busy bee
Goeie spullen, snel verzonden. Kreeg een goeie reactie terug op mijn idee dat ik in het opmerking veld plaatste, leuk.
Erik
Snelle levering goed verpakt
Rob
Ruime keuze, snelle levering, wel wat hoge verzendkosten
Thomas
Snelle levering. Prima dus.
Ineke
Er wordt actief met je meegedacht. Nadat ik bestelling had geplaatst, kreeg ik eerst mail of het wel klopte wat ik besteld had, omdat het gevraagde attribuut geen standaard maat is. Daarna snelle levering!
Johanna
Hele mooie producten. Ik koop al een tijdje mijn bijenwas om creme te maken. Nu wilde ik ook kaarsen gieten proberen. Omdat ik hulp nodig had een belletje gedaan. Heel fijn geholpen.
mina66
de Bijengifzalf werd mij aangeraden door een cliënt van mij omdat ik enorm veel last heb van mijn atrosse in mijn elleboog en ik ben er zeer tevreden over heb veel minder last dus voor mij een aanrader