Inductie Maatje
Robin Schmitt
Schoonmoeder cadeautje gegeven ze is er heel blij mee
Mar zon
Duidelijke omschrijving en snelle levering
Hoe beoordeel je Inductie Maatje?
marijke van Nugteren
Ziet er goed ui en een snelle bezorging👍🥰
Wilgenkatje
Deze winkel heeft een ruime keuze qua formaat en opdruk. Nu ligt er een gezellige Inductiebeschermer, wat mij wat meer ruimte geeft in mijn kleine keukentje.
T. Feenstra
Praktisch
J. dijkstra
Top kwaliteit en snel geleverd
Jan Schenkel
Snelle levering en prima kwaliteit
Paul van Nierop
Snelle service en mooie goed werkende producten
Radbout jaspers
Ik moet feedback geven maar het artikel hdb ik nog niet gehad.
Antwoord van Inductie MaatjeDag Radbout, wat vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij zullen per mail even contact met je opnemen voor een oplossing.
Walter
Klantenservice reageert niet op mijn retourzending. Daarnaast staat er op de verpakking dat het matje maar tot 220 graden kan terwijl er op de site wordt geclaimd dat het tot 300 graden kan.
Dodie
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding, snelle levering in een degelijke verpakking!
Chris Marbus
Zeer slechte bezorging. Er wordt een aantal dagen beloofd maar ik wacht nu al een maand.
Antwoord van Inductie MaatjeWat vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen en dat je zo lang hebt moeten wachten. Dat is absoluut niet de ervaring die we voor ogen hebben. Onze oprechte excuses hiervoor.
We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We hebben je een mail gestuurd laten we direct met je mee kijken en zorgen we voor een passende oplossing.
Nogmaals onze excuses en bedankt voor je geduld.
Karst van Inductie Maatje -
G. Zwart
Snelle levering en het product voldeed aan de verwachtingen en kwam overeen met de beschrijving.
Marjolijn
Fijne inductiematten en goede klantenservice!
Donata Dijkman
snel en correct geleverd
Jos Engelen
Tot de vervoerder ging het uitstekend.
Mary Teunissen
Snelle levering, artikelen zien er goed uit,zoals op de afbeeldingen
Babs Van Essen
Bestelde werd mooi op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Van Rooij
Goed stevig materiaal en snelle levering. Benieuwd naar duurzaamheid van t product!
AAJH Heijmans
Mooie beschermplaat ( eigen foto ) .