Industrialwood

Industrialwood

Industrialwood.nl is dé plek voor stijlvolle woonaccessoires en op maat gemaakte badplanken. Shop de mooiste vazen, zijden bloemen, cadeaus en meer voor elke woonstijl, van Japandi tot Hotel Chique. Gratis interieuradvies en snelle verzending! Creëer jouw droominterieur met Industrialwood!
9,3

• Ghizlan
    Review voor Industrialwood

Ik heb de vaas Lesse smokey taupe besteld. Bij ontvangst zag ik dat de vaas meerdere luchtbellen en oneffenheden heeft zoals bijvoorbeeld strepen in het glas. Dit heb ik direct per mail gemeld aan de eigenaar en ik kreeg als reactie dat dit typerend is voor de vaas. Ik kan mij niet herinneren dat deze informatie vermeld wordt wanneer je een order plaats, maar ik ga daar maar vanuit op basis van vertrouwen. Mocht je gevoelig zijn voor oneffenheden, dan zou ik deze vaas zeker niet bestellen. Aan retourneren zijn ook kosten verbonden en daar heb ik helemaal geen zin in. Dus veel geld voor weinig

• Natascha Hoefdraad
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Geweldige service en mooie producten.

• Hoe beoordeel je Industrialwood?

• Kristy Jonk-Molenaar
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Snelle levering, goed verpakt. Product zoals verwacht🥰

• Jb
    Review voor Industrialwood

Een artikel besteld waarbij stond: "Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, morgen verzonden". Ondertussen zijn we een aantal dagen verder en nog steeds geen verzendbevestiging. Telefonisch contact is onmogelijk en mailcontact duurt ontzettend lang. Vervolgens krijg je een mail met een kortingscoupon, schandalig.

• Amber Van Son
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Super snelle verzending, zelfs tijdens black friday! Mega blij met de mooie spulletjes en heel goed en stevig verpakt

• Quincy Volkers

Top spullen

• B Goosens
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Dienblad zoals omschreven, snelle verzending, goed verpakt.

• Esther van Veen

Mooie kaarsen gekocht

• Margriet
    Review voor Industrialwood

2 contactformulieren ingevuld hoe ik 3 van de 4 producten kan terugsturen nog geen reactie

• Natasja Vosselman
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Snelle levering,super leuke dingen, top ingepakt

• Loes Jessen

Mooie vaasjes

• Marion Schekman Konz
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Goed verpakt en netjes vragen beantwoord gekregen

• Karin De pijper

Goede service👌

• Sabine Van zanten
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Bestelling geleverd en niet compleet. Geen contact te krijgen! Bellen niet mail word niet beantwoord

• Claudia Bakx
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Goede service en snelle levering👍🏻

• Connie Groen
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Prachtige spullen, goede service.

• Martine Kroezen
    Review voor Industrialwood

Dinsdag iets besteld. Nooit een track en trace ontvangen. Nu op zaterdag nog steeds niet binnen terwijl er op de website staat dat het de volgende dag verzonden wordt. Er kan altijd iets mis gaan. Krijg nu echter het idee dat dit een oplichtingsite is. Bij bellen nemen ze niet op. Mail geen reactie. Bestel hier niet!

• Jeanne Kornuyt
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Wat een geweldige site en altijd meteen de nieuwste trends.

• Miekje
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Geweldige service, product snel geleverd .

• Dal

Super snelle levering!