Industrialwood

Industrialwood

Industrialwood.nl is dé plek voor stijlvolle woonaccessoires en op maat gemaakte badplanken. Shop de mooiste vazen, zijden bloemen, cadeaus en meer voor elke woonstijl, van Japandi tot Hotel Chique. Gratis interieuradvies en snelle verzending! Creëer jouw droominterieur met Industrialwood!
9,3

• Nick
    Review voor Industrialwood

Badplank besteld op 15 januari, 10 februari pas geleverd doordat de kwaliteit van het hout niet voldoende zou zijn bij een levering van hun leverancier. Dit kreeg ik pas te horen nadat ik zelf contact op nam via het contact formulier! Een beetje proactief reageren in zo’n situaties is wel zo prettig. Maar helaas bij binnenkomst is de plank al gebroken, wellicht heb ik dan toch die mindere kwaliteit ontvangen? Direct contact gezocht maar helaas nog geen response doordat er alleen gemaild kan worden.

• Nadine Clement
    Review voor Industrialwood

Zeer mooie vazen. 1 van de 3 vazen kwam stuk toe. Ik heb dit gemeld en heb onmiddellijk een andere toegestuurd gekregen. Zeer tevreden van de vazen en de service! Een aanrader!!

• Hoe beoordeel je Industrialwood?

• Suus
    Review voor Industrialwood

Super mooie vaas Lesse zowel de M als de L variant.

Snelle levering en super ingepakt.

• Marieke
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Mooie producten van een goede kwaliteit. Snelle levering en goed verpakt.

• Sarah Nijenhuis
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Goed verpakt! Erg mooie vaasjes! Heel erg blij mee.

• Trudy van Zijl
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Ik heb zijden bloemen in de kleur beige besteld en gied ontvangen maar de kleur is niet beige maar meer rozeachtig/lichtbruin.
    Kleur op de site is wel beige en wijkt dus af van wat ik ontvangen heb. Ik wil de bestelling daarom terugsturen maar om een retour te kunnen aanmaken wordt er aangegeven dat er 5,95 verzendkosten aan verbonden is.
    Omdat de kleur echt anders is als op de website heb ik daarover een bericht gestuurd aan Industrial Wood en meteen al netjes bericht terug ontvangen met excuses en een retourlabel voor gratis verzending.
    Prima service! Zal er zeker nog een keer bestellen.

• Jolanda
    Review voor Industrialwood

Snelle levering. Mooie producten.

• Fa Duyverman

Snelle service mooie spullen

• Anita 't Lam
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Mooie website. Organisch dienblad besteld was erg mooi zoals op de foto's. Keurig verpakt en snel geleverd.

• Therese Lagerweij
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Ging allemaal snel keurig geleverd.

• Willemsen
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Verzending via DPD was supersnel en de vaas was goed ingepakt.

• Elly
    Review voor Industrialwood

Voor de eerste keer besteld en wat een mooi product mocht ik ontvangen!

• Richard Donders

Super mooi waxinelichthouder 😘

• Wafae
    Review voor Industrialwood

Mijn product is niet binnengekomen. Er stond op de website voor 12 besteld morgen verzonden. Er word ook niet over mogelijke vertraging gecommuniceerd. Enkel een bevestigingsmail gehad. Gemaild, maar geen reactie. Genoodzaakt om dan maar een review te plaatsen in de hoop om dan wel een reactie te krijgen.

• Linda
    Review voor Industrialwood

Snelle service, goed ingepakt en prachtige windlichten/vazen

• Chandenie Ramlal
    Review voor Industrialwood

Prachtige Tasman vazen set! Levering was snel en in t echt zijn de vazen nog mooier!

• Janette Langhi
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Snelle bezorging en de breekbare artikelen worden goed verpakt verzonden. De windlichten zijn van mooie kwaliteit en heel mooi op mijn nieuwe salontafel

• Karen
    Review voor Industrialwood

Supermooie vazen, mooie kwaliteit, voor een goede prijs. Goed verpakt en snel geleverd. Ik ga er nog wat meer bestellen :)

• Wendy
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Snelle levering. Glas was erg goed verpakt.

• Petra Ruis
    Geverifieerde klant van Industrialwood

Goede service, snel reactie bij vragen. Mooie woonaccessoires, bestel zeker vaker.