Infraroodpanelen Parkstad

Infraroodpanelen Parkstad

Het geven van informatie en het aanbieden van gezonde en zuinige verwarming: Infraroodpanelen met lange golf infraroodstraling.
9,8
22 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 22 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Paul en May ( Reusel )
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad  Wij zijn heel tevreden over de uitleg en service van Parkstad Infraroodpanelen.
  Goed en eerlijk advies en groot aanbod en heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

 • Ton Bosters
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Veel keus, scherpe prijzen en vakkundige advisering

 • Hoe beoordeel je Infraroodpanelen Parkstad?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Harry Janssen
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Hele huis is nu verwarmd met infrarood, panelen, welke zeer vakkundig door Marcel en collega zijn geinstalleerd. Ook netjes alles opgeruimd. Heerlijke warmte, mijn complimenten aan Leona en Marcel voor het prima advies

 • Marjo Vroomen
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  We zijn super tevreden over de infraroodpanelen Sunpower van Parkstad Enterprises b.v. Het is een hele aangename warmte die de panelen afgeven. Het voelt echt heerlijk comfortabel aan. Leona heeft ons heel goed geïnformeerd. Maurice is een echte vakman, hij heeft het paneel met uiterste precisie en vakmanschap aan het plafond bevestigd en hij heeft voor elk probleem dat hij hierbij tegenkomt wel een oplossing, echt super gedaan! Verder hebben we gekozen voor 2 verplaatsbare panelen. De warmte is veel aangenamer dan die van een klassieke radiator. Het bedrijf Parkstad Enterprises bv kunnen we iedereen aanbevelen, het zijn toppers en ze verkopen een super mooi produkt!

 • Maurice
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Kundig, betrouwbaar, snelle levering (veelal uit voorraad), vriendelijk en vooral servicegericht met een goede aftersales.

 • Frans
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Fanatastich geholpen door Leona. Ik heb een Sunpower 750w met led verlichting besteld. Deze is in de badkamer gemonteerd. Helaas is het nu tropisch warm op precies uit te testen hoe het paneel verwamt. Over de led lampen, alleen maar lof, wat is dat fijn licht en geen extra lamp meer nodig. Tijdens het monteren contact gehad met Marcel over de exacte aansluiting. Met veel geduld van Marcel zo goed geholpen door Marcel. Al met al een aanrader om bij hen kalnt te worden en te zijn. Bedankt

 • Ludo Kruijthof
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Geweldige service en informatie van Leona en Marcel. Hoewel het een moeilijke klus was heeft Marcel het rustig en professioneel afgewerkt.
  Wij zijn zeer tevreden over het vooroverleg met Leona en het eindresultaat van Marcel. Nu genieten van de infrarood panelen.

 • fam. Kieboom (Roermond)
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Na goede ervaringen van familie met een infrarood paneel van 'Infrarood panelen Parkstad' en het ook eens ervaren te hebben hoe prettig de warmte is, ben ik me ook gaan oriënteren op de aanschaf van infraroodpanelen.

  Eerst ben ik bij allerlei merken, leveranciers en op fora gaan zoeken op het internet, en na goed overleg thuis uiteindelijk besloten om bij 'Infrarood panelen Parkstad' een 'Sunpower' paneel aan te schaffen.

  Na een vraag per mail kreeg ik ontzettend vlot antwoord met advies. Niet lang hierna ben ik tot aankoop overgegaan en werd het paneel bij ons thuis geinstalleerd. Een echte vakman, vriendelijk, en een vlotte installatie, zeer tevreden over! Het paneel geeft heerlijke warmte en is ook vanuit buitenshuis te bedienen via een app.

  Nadat de monteur weg was vielen ons een paar vlekken op het paneel op, die niet weg gingen na voorzichtig poetsen. Even contact gehad, en meteen de dag erna werd het probleem opgelost, helemaal super!

  Kortom, wij zijn erg tevreden over ons IR-paneel en de service die erbij hoort, grote kans dat we over een tijdje weer contact hebben in verband met uitbreiding!

 • John Vaessen
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad

  Zeer tevreden. Als je bij Parkstad een infraroodpaneel koopt is de nazorg geweldig. De thermostaat werkte bij ons niet, maar werd gelijk kostenloos vervangen door een nieuw exemplaar. Ook als je met vragen zit, een belletje is voldoende en je wordt gelijk geholpen. Een grote pluim hiervoor.

 • Familie Kieboom
  Review voor Infraroodpanelen Parkstad


  Wij zijn zéér tevreden over de snelle levering en plaatsing van het infrarood paneel
  van het merk SUNPOWER door Marcel, een vriendelijk en secuur werkende jongeman die van aanpakken houdt.
  Met Leona, die vriendelijk de telefoon aanneemt en vragen over levering et cetera bij Parkstad Enterprises beantwoord. Samen vormen ze een uitstekend team.
  En wij zitten er weer warmpjes bij.
  Met vriendelijke groet,
  Familie Kieboom
  Herten

 • Laad meer