Inpakken en Uitdelen
Wij leveren zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten in Nederland en Belgie.
=
Ben jij ook zo dol op inpakken?
Dan ben je bij Inpakken en Uitdelen aan het goede adres.
We hebben een groot assortiment aan inpakpapier, stickers,
kadokaartjes, kadolabels, zakjes en nog veel meer.
Met al deze papierwaren pak je al je kadootjes, goodiebags,
babyshowers, traktaties, snailmail. Net even anders in dan de rest.
Ook kan je bij ons terecht voor grote aankopen:
Koop meer
Bespaar meer
♦♦♦
Voor vragen kan je me altijd een berichtje sturen.
Veel shopplezier.
Groetjes Pieternel
Silvia Bruggeling-Wolf
Uitstekende service, mooie producten en een snelle verzending. Top!!
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Silvia, goed om te horen. Groetjes Pieternel
Jacob Hart
Zoals altijd met veel liefde en aandacht ingepakt. Ik wordt altijd blij van een pakje van inpakken en uitdelen
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Jacob, en van dit soort berichtjes word ik weer blij. Groetjes Pieternel
Hoe beoordeel je Inpakken en Uitdelen?
Sarina Zwaagstra
Snelle service en netjes ingepakt
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Sarina voor je review, groetjes Pieternel
Marlies Kruijzen
Leuke spullen, lage verzendkosten
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Marlies voor je review, groetjes Pieternel
Petra Spoel
Altijd goed geregeld, met een persoonlijk bedankje erbij. Pieternel is top!
Antwoord van Inpakken en Uitdelenhahah dank je wel Petra, groetjes Pieternel
Marloes La croix
Super leuke en betaalbare stickers. Snel geleverd
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Marloes, leuk om te horen. Groetjes Pieternel
C. de Boo
Prima service.
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel voor je review, groetjes Pieternel
A
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel voor je review, groetjes Pieternel
Aimée Veldbloem-Verel
Snelle levering, mooi product en leuk verpakt.
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel voor je berichtje Aimee. Groetjes Pieternel
Marinda
Super snelle service, en mooi verpakt tegen tegen breukjes.
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel voor je berichtje Marinda. Groetjes Pieternel
S. L. M. van Haaren
Snelle afgandeling.
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel SLM, groetjes Pieternel
Catinka van der Ham
Super bedankt!
Antwoord van Inpakken en UitdelenGraag gedaan en jij natuurlijk ook.. Groetjes Pieternel
Annelies De Bodt
Mooi ingepakt en snelle levering!
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Annelies, groetjes Pieternel
Johan Orsel
Mooi verpakt. Aandacht aan besteed met een persoonlijke boodschap. Top!
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel voor je compliment Johan. Groetjes Pieternel
Peter Kouwenhoven
De contacten waren aangenaam en het bestelde was snel in huis.
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel Peter.. Groetjes Pieternel
Joop Kok
Goed artikel.Snel en correct uit geleverd
Antwoord van Inpakken en UitdelenHoi Joop, dank je wel voor je review. Groetjes Pieternel
Marja Odijk
Kort voor kerst besteld en prima op tijd binnen.!
Antwoord van Inpakken en UitdelenHoi Marja, goed om te horen dat je het op tijd binnen had. Groetjes Pieternel
Angelique Van der Biesen
Niks ontvangen
Antwoord van Inpakken en UitdelenBeste Angelique, ik heb even gekeken naar je order. Deze is op 17 december geplaatst, je hebt gekozen voor zelf overboeken. De betaling was bij ons de 19de binnen en toen is ook je bestelling als brievenbuspost verzonden. Ik snap dat je baal dat het er nog niet is. Maar helaas zijn wij afhankelijk van het afleveren van PostNL.. Dus wij waren snel met verzenden, neem aan dat dan de 1 ster voor PostNL bedoelt is.. Groetjes Pieternel
Anja Tazelaar-Averesch
Tot op heden is mijn bestelling niet binnengekomen, helaas.
Antwoord van Inpakken en UitdelenHoi Anja spijtig om te horen dat je het nog niet ontvangen hebt je kerststickers. Ik heb even gekeken naar je order en zie dat je het de 19de besteld had en het is ook die dag verzonden. Jammer van die 1 ster, maar ik neem aan dat die dan voor PostNL is :). Wij kunnen er niks aan doen als het door vertragingen bij hun, niet op tijd bij jou geleverd wordt. Groetjes Pieternel
G.C. van Putten
Vlotte levering, keurig in orde!
Antwoord van Inpakken en UitdelenDank je wel, goed om te horen. Groetjes Pieternel