Invulboekjes.nl
✓ Leg je mooiste & bijzonderste herinneringen vast. Zo maak je een tastbare herinnering voor later!
✓ Groot assortiment invulboeken, planners en kalenders van de meest geliefde merken, onze experts hebben de mooiste voor je geselecteerd.
Lisa
Mooie producten voor een leuke prijs
Poppy
Eindelijk een mooie journal gevonden! Goede en snelle levering.
Hoe beoordeel je Invulboekjes.nl?
Angela
Gewoon goed!
Shirley
Top boek heel blij mee
Neeltje Van Der Hulst
Leuke cadeau's...wacht nog op de sushi blikken
Sylvia Kamp
Een heel mooi boekje en snelle bezorging
Natascha Willems
Snelle levering, schoondochter erg blij met het cadeau
Linda Hardeveld
Leuk product, heel origineel! Snelle levering en diverse betaalmogelijkheden
Anja den Besten
Leuke cadeautjes gekocht voor anderen maar ook voor mijzelf. Leuke prijzen en mooi ingepakt!
Anouk
Goede service en zeer tevreden met het product.
Madelon
Ik heb mijn bestelling beschadigd binnen gekregen hier een mail voor gestuurd maar na een paar dagen nog geen reactie er op.
Antwoord van Invulboekjes.nlBeste Madelon,
Bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan met je bestelling en je ons e-mail niet hebt ontvangen. In ieder geval onze excuses hiervoor! Je hoort je bestelling natuurlijk niet beschadigd te ontvangen.
We hebben je op 14-04 een mail gestuurd op het mailadres waarmee je ons hebt gemaild. Wellicht is de mail in de spam-box terecht gekomen. In de mail hebben we je gevraagd om een foto van de beschadiging. Graag lossen we het alsnog met je op. Zou je kunnen checken of de mail in je spam-box zit? En ons anders een Whatsappbericht, Instagrambericht of Facebook chat bericht willen sturen met een foto van de beschadiging? Dan kunnen we je direct te woord staan.
Alvast bedankt!
Team Invulboekjes.nl -
Manon Dekkers
Goede lieve personeel erg mee levend.
En snelle reactie en service, was erg heel blij mee -
Stacey
Mooie producten, snelle levering
Elaine
Waarom ik de webwinkel zou aanraden is 1. Het boekje lag snel in de brievenbus, 2. wij snel konden reviewen of het boekje iets was voor ons.
Bernadette Aarts
Snelle levering, zeer net uitziend boekje!
RJ
Snelle levering, mooi echoboekje