Invulboekjes.nl
✓ Leg je mooiste & bijzonderste herinneringen vast. Zo maak je een tastbare herinnering voor later!
✓ Groot assortiment invulboeken, planners en kalenders van de meest geliefde merken, onze experts hebben de mooiste voor je geselecteerd.
Sacha de Ruiter
Supermooie boekjes! Die gaan in januari het chalet in zodat gasten mooie verhalen in kunnen schrijven.
Caroline
Overzichtelijke en duidelijke site. Snelle bezorging!
Hoe beoordeel je Invulboekjes.nl?
Suzanne de Jong
Leuke artikelen en snelle service!
rivka korsmit
Was snel thuis geleverd
Jessica Kerkhof
Loev it, super mooi en erg leuk. Aanrader!!!
Charissa Visser
Super snel, binnen een dag ontvangen in keurige staat.
GS
Prachtig product, leuke prijs ontvanger was er erg blij mee!!
Desiree
Mooi boekje, heel blij mee!
Maddy
Prachtige invulboekjes
Christina
Het boekje ‘mama ik ben zo nieuwsgierig’ is echt een aanrader! Er staan eerst vragen in over vroeger, over school, over hoe het thuis was, maar daarna ook over haar band met jou. Genoeg ruimte voor eigen verhalen en leuke foto’s. Ik ben heel erg benieuwd wat ik terugkrijg als ze hem ingevuld heeft ❤️
Christa
Hele snelle levering. Boek is nog mooier dan verwacht. Super blij dat ik hier mijn boek heb gekocht!
S.
Zeer snelle verzending en leuke extra's bij de bestelling :)
Niki Van De Wiele
Mooie prijzen, heel fijne boekjes en super snelle levering! Ik raad het iedereen aan
Esra
Geweldige service, meiden zijn paraat om een snelle antwoord te geven!
K Kiers
Mooie duidelijke invulboekje met goed schrijpapier
Nathalie
Zeer snelle levering en mooi gepersonaliseerd boek!
Patricia Hesseling
Geweldige service, dhl was het pakje kwijtgeraakt. Ze hebben gelijk een nieuwe verstuurd. En een mooi en handig werk afspraken boek . Zal zeker weer bestellen
Haantje
Leuk dagboek, snel bezorgd.
Alida Salomé
Prima service, geen bijzonderheden
G Snel-Bruijn
Snelle levering! zelfs in de drukke periode die Sinterklaas heet! En een heel leuk boekje!