Izzy's Halsbanden en Lijnen
Diana
Twee sets voor buddha
Mooie kwaliteit
Wasbaar
En de lachse krone is een ware traktatie
Net als de gezonde andere snacks
Joep
Super mega te vrede !
Binnen een week een handgemaakte halsband en riem op maat gemaakt. Bij passend bij de anti-teken band die wij al hadden. Je kan zelf de kleur, knoop en sluiting kiezen. Tussendoor contact gehad of ik de kleur mooi vond en knoop. Of dat er nog iets aan veranderd hoefde te worden. Deze dame zorgt er echt voor dat je waar krijgt voor je geld en dat het precies zo wordt als dat jij wilt. Nogmaals bedankt namens Joep. We krijgen veel complimenten over jou hand gemaakte halsband en riem. Tot de volgende bestelling🌟 -
Hoe beoordeel je Izzy's Halsbanden en Lijnen?
Alexandra Soto
Zeer tevreden. Mooi tekenbandje, snel geleverd. Goed geholpen, zeer vriendelijk.
Adriënne
Goede en snelle service!
Monique
Goede service snelle levering
Truus
Hele mooie website.Super mooie halsbanden, en vele assecoires .Super Petula.👍
Mirjam
Prachtige halsband en past perfect
J
Goed advies en perfecte service.
Maud
Ik kon mijn bestelling snel afhalen en ik werd vriendelijk geholpen. Super
Marina
Super blij met alles wat we tot nuntoe hebben besteld. Drie super mooie halsbanden en nunde shampoo en conditioner van cowboy magic echt een aanrader voor de vacht van onze cocker spaniel super fijn lekker zacht en makkelijk te borstelen. En altijd vakkundig advies!
Kyro
Petula heeft een hele mooie band gemaakt voor onze Dex. Super blij mee
Tessa
Petula maakt hele mooie halsbanden en lijnen precies zoals je ze wilt hebben. Na het puppybandje en lijn heeft ze voor ons nu ook de opvolger gemaakt. We kunnen niet meer zeggen dan dat we zeer tevreden zijn, en zo onze hond ook!
Caroline Wirtz
Petula levert vakmanschap en stopt al haar liefde in de halsbanden, riemen en tekenbanden. Ik heb al meerdere producten bij haar gekocht en ze blijven mooi en functioneel. Aanrader!
Antoinette Leijssen
Al diverse spulletjes gekocht, zoals een halsband met bijpassende leiband, poepzakjeshouder, speelgoed en een kussen. Alles van super kwaliteit gemaakt naar mijn wens. Zeker een aanrader!
Francis
Mooie tekenbanden, met een snelle levering. Goed contact ivm kleur, maat en levering.
Vienne Coenen
Prachtige halsbanden, lijnen en geweldige service! Geweldige passie voor het werk
Jack
Oog voor detail en tot in de puntjes netjes afgewerkt. Goede service. Absoluut een aanrader
Frank
Mooie halsbanden, dit alles gecombineerd met een goede prijs en ruimte om je eigen invulling te maken. Perfecte en persoonlijke service!