JKMO
JKMO uw betrouwbare partner in Jura & Quick Mill onderdelen, onderhoud Jura & Quick Mill , reparatie Jura & Quick Mill , vers gebrande koffiebonen, Jura & Quick Mill machines
9,7

• Bob
    Geverifieerde klant van JKMO

Fijn dat ik dit onderdeel bij JKMO kon vinden. Dit onderdeel is snel en goed verpakt geleverd.

• Ellen
    Geverifieerde klant van JKMO

Prima, precies zoals afgesproken!

• Hoe beoordeel je JKMO?

• Joegie

Alles ging prima
    En snel

• Paul

Zeer snelle levering!

• Niels
    Geverifieerde klant van JKMO

Prima service en goed assortiment voor spare onderdelen voor mijn Jura

Beste Niels.

Dank voor de mooie review!

• Ton de Jong
    Geverifieerde klant van JKMO

Veel onderdelen voor Jura koffiemachines. Zeer concurrerende prijzen en uitstekende service.

Hoi Ton.

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat de service goed geholpen en heeft. Daar zijn we voor. 😁

• Michel
    Geverifieerde klant van JKMO

Prima levering en overzichtelijke bestelling.

Beste Michel. Dank voor de review 😊

• Loek O
    Geverifieerde klant van JKMO

Contact gehad met vriendelijke persoon . Die goede adviezen gaf. Zeker een aanrader.

Beste Loek!

Bedankt voor de mooie woorden en uiteraard voor de review.

• Harold
    Geverifieerde klant van JKMO

Snelle levering, prima product ter vervanging. Lijkt niet origineel past niet helemaal mooi maar voldoet.

Beste Harold.

Bedankt voor de mooie review. Wij werken met ( zoveel mogelijk originele Jura onderdelen).

• Pablo
    Geverifieerde klant van JKMO

Heel duidelijke site, met goede afbeeldingen/tekeningen. Op afbeelding (eerst) gezocht en de Jura maalmolen gevonden. Bij het artikel héél duidelijk en uitgebreid wat het is, wat het doet en (heel belangrijk) voor welke machines deze geschikt is! Kortom: met alle goede informatie een goede keuze kunnen maken.

Beste Pablo.
    Ontzettend bedankt voor de mooie review. Fijn te horen dat de site overzichtelijk en duidelijk is.
    Heel veel plezier gewenst met de nieuwe maalmolen ☕☕

• Tim
    Geverifieerde klant van JKMO

super snelle antwoord op mijn vraag en de verzending kon ook niet sneller. Top!

Hoi Tim.
    Bedankt voor de review. Veel plezier met de onderdelen!

• Dick
    Geverifieerde klant van JKMO

Snel geleverd , hou ik van als je ze direct nodig hebt

Antwoord van JKMO

Beste Dick. Bedankt voor de review en super te lezen dat het snel geregeld is 😁

• Fred - Arnhem
    Review voor JKMO

Mooie en overzichtelijke site met (misschien wel) alle onderdelen voor Jura machines. Persoonlijke benadering, snelle levering en schappelijke prijzen. Na vervanging van het drukventiel loopt mijn Jura weer als een zonnetje. Ik kom hier vast vaker voor mijn Jura spulletjes. Aanrader!

Antwoord van JKMO

Hoi Fred. Bedankt voor de review. Dat klopt we hebben wel meer dan 500 Jura onderdelen op voorraad 😁. Goed te horen dat het gelukt is.

• Jorgen
    Geverifieerde klant van JKMO

Onderdelen snel gevonden op de website. Duidelijk en met nummers, snel verzonden en zonder problemen onderdelen geïnstalleerd.

Beste Jorgen. Bedankt voor de mooie review 👌

• Peter meijs
    Geverifieerde klant van JKMO

Zeer goede service onderdelen jura
    Koffie smaak en keuze zeer goed

Beste Peter.
    Bedankt voor de mooie review en fijn te horen dat de koffie smaak goed is 👌☕

• Leo blokhuis
    Geverifieerde klant van JKMO

Goede informatie over benodigde onderdelen .snelle verzending top!

Beste Leo,

Bedankt voor de review! ☕👌

• Terugkerende klant
    Geverifieerde klant van JKMO

Ruime keuze, snelle levering en goede contact mogelijkheid👍

Antwoord van JKMO

Bedankt voor de review en woorden

• David

Easy does it !!!!!

Thanks David 😊

• Jan B
    Geverifieerde klant van JKMO

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Antwoord van JKMO

Beste Jan. Bedankt voor de mooie review.

• Erik
    Geverifieerde klant van JKMO

Prima reserve onderdelen ontvangen, ik drink weer lekkere koffie. Helaas stond het pakket voor de voordeur, geleverd door DHL.

Hoi Erik,
    Bedankt voor de review. Fijn te horen dat de onderdelen goed bevallen en de koffie weer lekker op smaak is ☕