JM Top Airco
Janus Bommel
Correcte levering
Sabine biggelaar
Fijne betaalbare airco en een prima service snel geleverd
Hoe beoordeel je JM Top Airco?
N
Nooit meer bestellen hier. DOA airco (open koelbuis, 0 bar). Ingebrekestelling → rappel → ontbinding. Reactie: “kan geen kwaad.” Geen oplossing binnen termijn
Johan Rommens
Zeer minimale mogelijkheden voor afhalen wat duidelijk word na bestelling. 2 dagen tussen 9 en 12 in de ochtend! Slechte instructie daarbij waardoor ik 1 keer voor niets ben gereden ook omdat de telefoon niet werd aangenomen.
John Kosman
Prijs en service en afspraak prima in orde
Rudi Stroobants
na installatie alleen maar warme lucht eruit , manual ook niet echt produktgerelateerd en leveringstijd voor België toch wat langer als vermeld
GJ Van Heerd
Alles verlopen volgens afspraak.
Celina Dongelmans
Snel op kunnen halen
Frank van Haeren
Alles verlopen zoals gewenst.
Zelf geplaatst en allemaal vlot verlopen. Nu aan het wachten op aansluiting en keuring. -
andre van der Stel
Snelle levering. Aardige mensen aan de telefoon. Een dag wissen was geen probleem. Ophalen netjes geholpen en goed verpakt
Jan
Aicro’s (3 stuks) opzich prima. Alleen raar dat er stukjes informatie van alle dozen is weggekrast. Alsof er info op staat wat we als koper niet mogen weten. Beetje vaag.
Verzending is heel slecht. Als je verzendkosten betaal (€80,-) mag je er ook wat van verwachten. Het heeft 2 weken geduurt voor ik het in huis had.
Ze doen maar 1 dag in de week de orders en schuiven het verder af op de transporteur ( extern).
Meerdere telefoontjes gepleegd maar ze willen op geen enkele wat voor je doen. Ook geen tegemoetkoming.
J.G.F. Massar
Goede service, goede afspraken.
Rico van Turnhout
Perfecte service
Antwoord van JM Top AircoSuper bedankt voor uw beoordeling, R. van Turnhout
Danielle Brok -lurling
Goede en snelle service
Antwoord van JM Top AircoSuper bedankt voor uw beoordeling, Danielle
Jean
Aux airco gekocht werkt uitstekend
Antwoord van JM Top AircoSuper bedankt voor uw beoordeling, Jean
Gilbert Van Hillo
Goede service snelle levering
Patrick
Bestelling afgehaald alles prima
Antwoord van JM Top AircoSuper bedankt voor uw cijfer en uw beoordeling.
Ralph Janssen
Correcte materialen voor een goede prijs. En een correcte aflevering.
Barry Spek
Mooie prijs snelle levering
Eigenaar Tendance
Fijn samenwerken. We kunnen voor onze klanten altijd op tijd de airco afhalen bij het magazijn.